[Sprzedam] Radio samochodowe Daewoo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam radyjko Daewoo AKF-8035RDS... jak sama nazwa wskazuje radio posiada rds, oprócz tego jest autoreverse, regulacja basu, sopranu, zdejmowany panel. Moc 4 x 35 W. Brdzo ładnie odbiera stacje radiowe. Wszystko działa bez zarzutów. Jedynym mankamentem jest nieświecąca lewa strona panela (przyciski po lewej stronie) sprubuje wykryć jaka jest przyczyna.

Ceny narazie nie podaje, czekam na rozsądne propozycje.

[ wiadomość edytowana przez: York dnia 2005-04-01 22:17:04 ]

czy radyjko posiada kieszen??
moge dać 35 zeta
jakies dane wiecej o tym radyjku ?wiecej fotek jest?

Kieszeń oczywiście jest, tak samo jak kostka.

35 zł ? Sorry ale za tą cene to wole żeby mi dalej leżało na półce.

ja mysle ze 35zl jest rozsadna cena moj kumpel takie samo bujna za 30zl!! wiec jak cos moge kupic to radio za 40 zl

a co spodziewales sie ze ktos ci da za kaseciaka bez sprawnego oswietlenia 150 zeta ??czy 100??
ja pionniera kupilem kasetowego pol roku temu z kieszenia za 45 zeta
podaj cene jaka chcesz to pomyslimy bo niemam aktualnie radyjka

Cytat:
2005-04-02 15:42:26, _CoBrA_ pisze:
a co spodziewales sie ze ktos ci da za kaseciaka bez sprawnego oswietlenia 150 zeta ??czy 100?? ja pionniera kupilem kasetowego pol roku temu z kieszenia za 45 zeta podaj cene jaka chcesz to pomyslimy bo niemam aktualnie radyjka

za "pionniera" to i tak duzo bo jakby to byl np Pioneer to by faktycznie nie duzo bylo

juz sie poprawiam za"Pioneer"a dalem 45 zeta

To cieszy mnie to bardzo że taką okazje miałeś.
Co do mojego radia to powiem szczerze że chciałbym wziąść za niego 100 zł ale wiem że to raczej nie realne więc myśle że 80 zł powinno być ok.

chyba troche przesadzasz z tymi cenami

jak dla mnie 80 zeta za takie radyjko to duzo lepiej faktycznie niech lezy w szafie pozdro!

oczywiscie ze 100 i 80 zl to duzo niech lezy w szafie

za 80 zl ? buehehehe wloz do szafy i pilnuj zeby nie ukradli . jakby mialo cd to moze 100.....

czy jakies ewentualne negocjacje jesli chodzi o radyjko wchodza w gre??

narazie 80 to minimum, bo mam u siebie w mieście gościa który możliwe że mi je weźmie. Jak nie będzie brał to coś się potargujemy jeszcze.

stary, wybacz, że zrobie Ci taką reklamę ale mam takie radio (przy kupnie dawali lanosa gratis) i rzeknę, że jest kiepskie. Kiedyś ładnie grało a teraz się spieprzyło i odbiera jedną stację polską i chyba ze dwie czeskie. Nowe takie ustrojstwo w salonie kosztowało ponad trzy stówy i sądzę, że dobrze, że dodawali je gratis bo inaczej nie zeszłoby ani jedno.

oki jak cos daj znac mozemy na temat ceny oczywiscie pogadac. natomiast jesli o mojego przedmowce to nie zgodze sie ze te radyjka sie pieprza, bo jak juz wczesniej pisalem kolega kupil z reszta od mojego kumpla takie samiutkie i chula. byc moze ze Ty akurat miales jakies trefne w swoim autku nie wiem. ale to jest twoja opinia i biore ja pod uwage fajnie byloby gdyby takich glosow pojawilo sie wiecej bo jakos mnie jeszcze nie przekonales pozdrawiam

mówię od razu, że nie mam tu zamiaru nikogo przekonywać, że te radyjka są lipne. Prawdę mówiąc wolałbym żeby i mi banglało

no wiec wlasnie grunt zeby cos buczalo za uszami

jak dla mnie max. 40 zł za to cudo dostaniesz

Ludzie ta dajcie już sobie spokój. Moja sprawa za ile chce to radio sprzedać, będzie mi się podobało to wycenie na 500 zł. A posty w stylu nikt Ci tyle nie da to sobie darujcie ok ?