Lubicie żużel? Drużynowy Puchar Świata

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja nie jestem jakimś fantatykiem, ale lubie imprezy typu Grand Prix zwłaszcza jak są we Wrocławiu

Drużynowy Puchar Świata (finał 6 sierpnia we Wrocławiu)
Bilety: szkolny, stojące - 30 zł, sektroy 2-9 i 16-18 - 60 zł, sektory 22-23 - 120 zł, trybuna VIP - 400 zł.
CENY DO 1 SIERPNIA POTEM BĘDĄ 20-30% DROŻSZE
Można je nabywać w DH Solpol 1 i w siedzibie WTSu przy ul. Mickiewicza 91.

Czy ktoś wybiera się do wrocka po bilety w tym tygodniu, bo ja nie wiem czy będe miał taką możliwość to chętnie bym się dogadał. A nawet jak będe miał te bilety wcześniej, albo nie to jak będe jechał, a raczej będe to mam jedno miejsce wolne w samochodzie

no ja żużlu nie lubie...ale jak słysze ze atlas wrocław wygrywa, to miło (tak patriotycznie)

ja na żużel jeżdże gdzieś od 8 roku życia
ale sotatnio caraz mniej ze względu na brak kasy i dlatego też na tą imprezke nie pojade
szkoda bo byłem już na takiej bodajrze 3 lata temu i brak słów żeby to opisać

eiffel byłeś kiedyś na żużlu ??? jak nie to polecam - jak usłyszysz ten warkot silników i głos z tłumików oraz ten cudowny zapach spalin to zmienisz zdanie

już kilku kumpli mówiło: eee tam jakiś żużel, ale jak raz ich zabrałem to później chcieli ciągle jeździć

cudowny zapach metanolu . Jak byłem ostatnio na Grand Prix to było taka impreza że masakra, pełno ludzi, po zawodach taki pokaz fajerwerków że szok, warczące silniki, browar, dziewczyny wogóle zajefajna jest cała ta otoczka święta, nawet dla kogoś kto się jakoś strasznie żużlem nie interesuje np. dla mnie

na zwykłym meczu jest fajnie, a jak Wrocław wygrywa to super ale na takim Grand Prix to jest poprostu wyje......
atmosfera jest bajeczna - ponad 30 tyś. ludzi krzyczy POLSKA (albo: sędzia ch.. ) a fajerwerki to dorównują karnawałowi w Rio

takie Grand Prix to jest poprostu CHIQITA wśród bananów

znaczy nie że nienawidze...tylko poprostu nigdy nie chciałem motorka tylko od razu celowałem w auto...

natomiast słyszłałem że atmosfera jest podobna jak na siatkówce, i za to brac żużlową chwalę...

Drużynowy PŚ: złoto dla polskich żużlowców!

Cytat:
2005-08-07 12:44:38, Auudi pisze:
Drużynowy PŚ: złoto dla polskich żużlowców!

HIP HIP HURA

właśnie ledwo wstałem i już mnie ojciec poinformował że polacy zdeklasowali rywali . bodajrze 60 pkt. a druga szwecja 35 pkt.

Widzę, że wsród tuningowców też można znaleźć sympatyków żużla. Chodzę praktycznie na wszystkie mecze, czasem jadę z rodziną na jakiś wyjazd.
Kibicuję Sparcie Wrocław od wielu lat, niedawno zrobiłem licencje sędziego i pierwsze mecze są już za mną. Jak siedzę na trybunach to sam nieraz krzyczę coś pod adresem sędziego, który wydaje niesprawiedliwe werdykty...

GP czy Puchar to świetne imprezy, szczególnie kiedy Nasi wygrywają.