Sprzedam Espero 2,0 CD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam Espero 2,0 CD rok prod (11)1996, 111tyś km przebiegu, srebrny metalik, AUTOMATIC, nowa instalacja gazowa na gwarancji, Klimatyzacja-sprawna, ABS, poduszka powietrzna, welurowa tapicerka, pełna elektryka, nowy olej i filtr, nowy rozrząd, nowy termostat... oryginalny lakier i przebieg. 2 właściciel, zadbany... cena 12600zł..

no i oczywiście tel 604-510-397 lub email Rafilegnica@interia.pl

i sie zaraz zacznie hehe...

Jak ma się zacząć - to ja będę pierwszy
Jeżeli autko jest zadbane, niebite i nie wymaga więcej niż podstawowego wkładu finansowego, potrzebnego ZAWSZE w przypadku autka używanego, to uważam że cena jest jak najbardziej uczciwa
A właśnie.......
Miałem okazję coś tkiego zobaczyć - Espero praktycznie zajeżdżone , tapicerka usyfiona, mechanicznie od nowości niedbane ( auto sąsiada - wyjątkowe indywiduum, dużo jeździ i nie dba Pierwszy raz w nowym aucie olej wymienił po 50 tysiącach bo mu się przypomniało ) jakbyście zobaczyli ten dyliżans to wołało o pomstę do Nieba
Wzięli handlarze, ostatnio widziałem już odpicowane to auto na giełdzie za 10 tysi. Młot, który się nie zna może powiedzieć, że auto w miarę , tak odpicowali. Tylko co z tego ?
Ktoś w miarę gramotny wszystko wypatrzy.
Konkludując - o naprawdę dobre Espero na rynku very trudno

auto jak najbardziej nie bite! i wkładu tez nie potrzebuje w żadnym wypadku

zmniejsz cenę o kilka tysiaków wywal automat to może wezme

Cytat:
2005-04-12 22:28:32, Kolber7 pisze:
zmniejsz cenę o kilka tysiaków wywal automat to może wezme

Nie wywalaj automatu, Wystarczy że zmniejszysz cenę to się zastanowie

dokładnie automat dobra rzecz!

Cytat:
2005-04-12 23:07:59, elChopin pisze:
dokładnie automat dobra rzecz!

Dobrze gada, dać Mu piwa

Pozdrawiam - SpeedR

zapomniałem dodać że auto ma jeszcze nowy katalizator i przednią rurę wydechową (tę od silnika).. no i oczywiście w komplecie są jeszcze całkiem gibkie opony zimowe z felgami