Pytanie o felgi od VW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanie jak w temacie, czy felgi 4x100 ET29 od golfa 3 będą pasowały do esperaka ??? I jeszcze czy od takowego będą pasowały śruby o długości 32mm ?????

golfy III mialy kola 4X100X57 oraz 5X100X57
espero 4X100X56,5....

Male ET, ale bedzie dobrze, powinno byc mniej wiecej na rowno z bokiem nadwozia.

Jezeli na 4 sruby to bedzie pasowac. Ja mam felgi VW i nawet dystansow do nich nie zakladalem.

Wielkie dzięki to teraz ruszam do znajomego po aluski

Coście się tak uwzięli na te golfowe felgi? Pewnie wyglądają jak felgi nyski i mają ranty? Zgadłem?

Ja mam z 4x100 15" z ET30, które podobno jeździły wcześniej na Golfie II. U mnie jest bez problemowo. Lepiej się prowadzi, bo kółka są szerzej rozstawione.

[ wiadomość edytowana przez: draco_pl dnia 2005-05-05 12:20:59 ]

Nie piotr_ek nie zgadłeś ja szukam szprych i znajomy je ma ot tyle, co do rantów rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje

Cytat:
2005-05-05 10:02:11, piotr_ek pisze:
Coście się tak uwzięli na te golfowe felgi? Pewnie wyglądają jak felgi nyski i mają ranty? Zgadłem?

Nie zgadles, moje wygladaja calkiem normalnie, ten sam wzor widzialem nawet w salonie DU. Prezentuja sie tak:

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2005-05-05 17:29:27 ]

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2005-05-05 18:09:28 ]

Musisz QLogic wyłączyć firewall, bo nie mam dostepu do katalogu Moje dokumenty na Twoim dysku

Chcialem podlinkowac zdjecie z profilu, ale adres wklejam dobry, a jak wysylam to sie kaszana robi

2005-05-05 17:30:00, QLogic pisze:
Chcialem podlinkowac zdjecie z profilu, ale adres wklejam dobry, a jak wysylam to sie kaszana robi
A może lepiej tak ?

[ wiadomość edytowana przez: Andrzei dnia 2005-05-05 17:45:07 ]

Nie no, gdyby mi tak bardzo zalezalo to wstawilbym zdjecie, nie ma problemu. Tylko sie zdziwilem, ze jak kopiuje adres z profilu, wklejam normalnie do wyszukiwarki to sie otwiera. A kiedy wysylam post z adresem tego zdjecia zamienia sie na jakies moje dokumenty

Cytat:
2005-05-05 18:11:00, QLogic pisze:
Nie no, gdyby mi tak bardzo zalezalo to wstawilbym zdjecie, nie ma problemu.

Upssss...
No to wykazałem daleko idącą nadgorliwość