Szukam dobrego elektryka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec szukam elektryka z okolic Stalowej Woli ktory naprawde zna sie na rzeczy. Ewentulnie Rzeszow ale musi pracowac w soboty

Adamo podaj jakies blizsze info ;] co on ma robic i czy ma to byc jakas stala praca??

ja nie daje pracy ja szukam kogos kto zobaczy cos w moim autku

Marek Kaczmarski, pracuje w ARTMET PLUS lub jego ojciec który ma zakład na Malcach niedaleko kościoła.

Remek opisz sie bardziej i daj jakies numery i co ot ten Artmet Plus( gdzie sie miesci?")

Sęk w tym, że ja z tym Markiem dawno się nie widziałem i nie wiem co u niego słychać, ale gość jest dobry w elektryce samochodowej.

pingu jest dobry elektryk kolo mieszalni lakierow w nisku niedaleko tego warsztatu co robiles autko,pozniej dam CI namiary

Kolo mieszalni w nisku urzeduje Wieleba, ale poprostu slow mi brak nt zaangazowania tego pana w swoja prace.

na wolinie jest dobry Malczyk sie nazywa ona mazakład na samym zkrecie jak sie jedzie na runik przy samej drodze na pewno wiesz gdzie pozdrawiam

na woline nie opłaca sie jechac jak ci policzyc za usluge to cie zamuruje jedz do wieleby tylkko trzeba jechac z flaszeczka i wszsytko robi na speedzie jest bardzo dobry

Cytat:
2005-04-28 20:43:20, Żaba pisze:
na woline nie opłaca sie jechac jak ci policzyc za usluge to cie zamuruje jedz do wieleby tylkko trzeba jechac z flaszeczka i wszsytko robi na speedzie jest bardzo dobry

nie cenie mechanikow do ktorych smiga sie z flacha!

Oprucz Kornela