MotoNews.pl

Jakis chetny na moje koła??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie...w moim profilu widac mniejwiecej jakie posiadam kolka.
opony 185/60/14 cztery takie same przy czym dwie maja profil okolo 3mm i dwie okolo 4,5do5mm...jeszcze dokladnie pomierze
stan raczej dobry z tego co pamietam jedna ma troche rant obdarty, fotki jeszcze zrobie
jak nie ma chetnych na kupno moze chociaz ktos mi je realnie wyceni?bo ja to srednio mam pomysl ile to moze byc warte...
dzieki bardzo pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: iampinki dnia 2005-04-04 22:07:41 ]

ja moze i chetny bo felgi fajne ale kasy niet co do wyceny to same felgi jesli nie sa pogiete to jakies 450zl (realnie) opony i tak nie sa rozmiaru espero..po za tym nie wiem jak inni ale dla mnie uzywane opony sa jak kazda uzywana guma ale znowu realnie oceniajac to komplet jest wart jakies 650zl tak na moje oko..oczywiscie sa tacy co chca i 800 i 1000 ale jesli chcesz naprawde sprzedac to wydaje sie rozsadna cena bo np komplet nowych alusow w tym rozmiarze mozna kupic w norauto juz za 1000zl (byla ostatnio promocja 3 w cenie 4)

pozdrawiam

600zl jest dla mnie kwota w pelni satysfakcjonujacajak ktos chetny to zapraszam, bydgoszcz,torun i wloclawek odbior osobisty...
ja tez nie lubie uzywanych gum ale poki co jestem studentem...
felgi nie sa pogiete, znaczy tak mi sie wydaje bo do 15okm/h nie ma problemu z drganiem kierownicy...
fakt ze laczki nie sa w rozmiarze espero ale nie wiedziec czemu kupilem je razem z autem w niemczech gdzie wydawaloby sie opony musza byc dokladnie jak w papierach...

Cytat:
2005-04-04 23:33:06, qbaj pisze:
...byla ostatnio promocja 3 w cenie 4

Fajna promocja.....
Ja tam wolę 4szt. w cenie za 3szt.

Jak poczekasz ze sprzedaza do maja to biore za 600.

jak sie chetny nie znajdzie to bede czekal...
w weekend sciagne je z auta( w niedizele je zalozylem...to sobie pojezdzilem ) to je umyje i pstrykne pare fotek...
pozdrawiam

to konkretnie:za ile puszczasz? Jeśli mam być szczery to kapcie mnie nie interesują,same felgi.

za 500 biorę od ręki

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2005-04-06 11:16:45 ]
[ powód edycji: Łączenie postów. ]

w niedziele je dokladnie umyje, porobie fotki i bedziemy dalej rozmawiac
500zl to troche mal...samych felg raczej nie oplaca mi sie sprzedawac bo pewnie za same sciagniecie opon bym musial z 30zl zaplacic...a z samymi oponami to raczej nic nie zrobie

dobra.Porób fotki, będziemy dalej gadać.

witam
jest niedziela takze zgodnie z umowa zdjalem kola, troche umylem i zrobilem fotki
1. kolo LP jak widac jest poobdzierane biezniki okolo 3mm

2. kolo LT nie jest wogole pobdzierane bieznik okolo 5mm

3. kolo PT mininalne obdarcie bieznik okolo 4mm

4. kolo PP najbardziej poobdzierane ze wszystkich bieznik okolo 2,5mm

w bydgoszczy toruniu i wloclawku mozna odebrac osobiscie, espero jezdzi na gaz takze do 100km w jedna strone moge z tych trzech miejscowosci dowiesc osobiscie.prawdopodobnie moglbym zalatwic odbior osobisty w poznaniu.

bardzo ładne.To jaka jest twoja cena ostateczna?I jak ewentualnie byśmy sie dogadali co do transportu?

może firma kurierska??

a może byśmy umówili się we Włocławku?Tylko,że jeżeli już to w nabliższy weekend ( w sobotę 16 kwietnia?).Zostaje tylko kwestia ceny,ale myślę,że się dogadamy.

wolalbym sie umowic we wloclawku, coprawda nie planowalem byc w niedziele we wloclawku ale moglbym przyjechac...chyba ze pasowalby Ci ten wtorek...ja bede we wloclawku poniedzialek wieczorem, wtorek i srode rano...
jezeli chodzi o cene to raczej ostateczna bo jest paru chetnych wiec nie widze sensu opuszczac.
moze odezwij sie do mnie na gg 4569910 albo mailem iampinki@wp.pl

Gdyby cos to punkt tranzytowy mozecie u mnie zorganizowac

temat zamknięty.Łyknąłem wczoraj te koła.Są cacuśne Dzięki iampinki