Tomasetto czy BRC.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Planuję ząłożyć do swojego essiego instalacje LPG. Zastanawiam się obecnie nad dwoma Tomasetto lub BRC. Nie mogę się zdecydować, którą wybrać. Pomóżcie!

co do instalacj to zdecydowanie BRC ja mam ją 1,5 roku i bez awaryjna godna polecenia

Dzięki za radę. Zapewne będę miał ją na uwadze.
Czekam na kolejne wypowiedzi, sprawa bardzo PILNA.

ja tez polecam BRC mam juz ja w drugim essim i sprawuje sie bardzo ładnie

Czyli jednak BRC Czy może ktoś chce mnie odwieść od tego. Czekam na kolejne rady

BRC u mnie juz przekulała 10000 km i jest oki zadnych problemów i oby tak dalej ,

Tak więc BRC! Nawet wiem w jakiej firmie. Kiedyś na ul. Długiej we Wrocławiu była firma Alma, ale przenieśli się na Robotniczą. Czy może któs u nich montował?

No to ja dla odmiany powiem, ze BRC nadaje sie jedynie do kosza na smieci a nie do samochodu (nie, nie jest to prima-aprilis).

Jakieś przykre doświadczenia?

Tak, poza tym wiele opini ludzi w temacie.

To jaką instalację Ty byś polecił???????????

Oj Yasieq, jezeli chodzi o elektronike to moze, ale nie o reduktory - bo sa pierwsza klasa.

To znaczy? Prosze orozwinięcie wątku.

Powiem tak miałem BRC chodziła jak zegarek kumpel ma Tomasetto i też chodzi super wszystko zależy od założenia jak ktoś spieprzy to żadna instalacja nie zda egzaminu.

Jeśli instalacja BRC to jaki komputer. Polski czy włoski?

A ja polecam Elpigaz.

www.obd2.pl -> forum LPG. Tam looknij ile osob polega BingoS. Ja tez go polecam, polski, ale swietny

Ja mam instalacje BRC. W sierpniu minie 3 lata od założenia i zrobiłem na niej bezproblemowo 20tys. Montowałem ją we Wrocławskiej firmie ABART. Oto namiar Wrocław ul. Na Niskich Łąkach 6 tel. 342 32. www.abart.com.pl Jedyna firma która udzieliła mi konkretnych informacji na temat ceny i montażu. W kolejce czekałem ok 2 tygodnie, warto było przejechać 170km aby założyć tą instalacje.

Dzięki za liczne rady czekam na kolejne.

Na jednym z forum o LPG wyczytałem iż najlepszą kombinacją do mojego forda jest instalacja BRC z elktroniką Bingo S. Co Wy na TO!!