| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-04-07 11:40:22 A co to jest to "flokowanie"... że tak się - ujawniając swoją żenująca nieznajomość tematu - zapytam?
Czy to jakieś profesjonalne zmatowienie? Czy to faktycznie aż tak bardzo przeszkadza niematowana deska rozdzielcza w aucie? Ja do tej pory nigdy nie zwróciłem na takie coś uwagi... a jeździłem już kilkoma autami w swej mniej lub bardziej geriatrycznej przeszłości. W nieŁAdnym nieGolfowym samochodzie mam oryginalnie taką matową nakładką nad zegarami (część deski rozdzielczej jest matowa) i zastanawiałem się do tej pory po kiego producent takie coś czarnego, niemiłego w dotyku, trudnego do ścierania kurzu i brzydkiego z wyglądu zamontował w dość zgrabną poza tym deskę... Teraz już się zaczynam domyślać, ale nadal uważam to za zbędną rzecz... Nigdy mi nie przeszkadzała neizmatowiona deska. Ale chętnie zobaczyłbym efekt w postaci matowej deski w Samarce. |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-04-07 12:56:20 Wszystko stąd
FLOKOWANIE Wykonujemy profesjonalne flokowanie desek rozdzielczych i nie tylko (czyli pokrywanie deski specjalnym matowym materiałem anty-odblaskowym) całkowicie eliminującym odbicia światła na przedniej szybie samochodu. Kolor floka: czarny Czas wykonania: do 14 dni Przykładowe ceny: CC-SC 120PLN!!! Astra / Kadett 300 zł Chętnych wykonaniem usługi prosimy o przysłanie elementu do flokowania. Cena innych elementów do uzgodnienia. Flock jest technologią elektrostatycznego nanoszenia strzyży tekstylnej na różnego typu materiały, takie jak: tekstylia, papier, drewno, masy plastyczne, metal, tynki, szkło, beton, gumę i inne.
![]() |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-04-07 13:44:22 Hmmm... taki "misiu" na desce może nawet w miarę ciekawie wyglądać... Tylko, czy to nie zacznie szybko... linieć . |