Pozdrowienia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pozdrawiam wszystkich ze slonecznego Chile, jezdzi tu calkiem sporo Lad w tym czarne na taksowkach, w Peru tez widzialem kilka sztuk.. natomiast w USA wypatrzylem sobie na zlomie ciekawe tylne swiatla tylko jeszcze niewiem jak wcisne je do samolotu chociaz mam cicha nadzieje ze ostatni port wypadnie mi w Europie...

Ok czas wracac na poklad

do zobaczenia w wakacje OSS

Milego pobytu mozesz porobic foki tych cudek i po powrocie zrycic na ftp

Pozdrawiam pa pa
Michał

gdzie ty tam pływasz
cholera tez bym tak chciał- ahoooooooooooj

Dzięki OSS !!!! No i stopy wody po kilem
Pozdrówki dla Ciebie
Paweł

miło cię znów widzieć, super że o nas pamietasz.

pomyślnych wiatrów...

Równiez pozdrawiam Oss, tylko oprócz tych lamp nie przywież ze sobą jakiejś Latynoski czy Indianki
Andrzej

Witam ponownie! znowu jestem w Valparaiso i z radoscia stawiam stope na stalym ladzie poniewaz przez cala trase ze stanow mielismy taki pizdziel ze wiekszosc czasu spedzilem za sterem bo autopilot nie wyrabial i statek wpadal w rezonans.... no dobra czas spotkac sie ze wczesniej poznanymi latynoskami )

Pozdrawiam wszystkich, do zobaczenia OSS

Witam
Pozdrwiam z zimowej Gdyni
bon voyage
miło ze o nas pamietasz, my też pamiętamy, moze zdażysz wrócic na zlot 25 kwietnia w Borsku?

Witam ponownie tymrazem z filadelfii...
na zlot niezdaze bo wracam dopiero w maju

Pozdrawiam OSS

Pozdrowienia dla Ciebie Oss.

Wracaj wracaj, starczy może już tych wycieczek

PS

LINCOLNA tam gdzieś w Chile nie widziałeś

pozdrowienia dla wszystkich klubowiczow LKP przesyla samotny czlonek klubu z Łomży. widzialem ostatnio laskę w ładziance, ale sie minelismy ......

[ wiadomość edytowana przez: zenuak dnia 2004-03-23 14:46:46 ]

Witam ponownie, siedze sobie teraz znowu w usa, niestety moj wyjazd sie troche przedluzy bo plyniemy na Nowa Zelandie i w Europie bede dopiero w czerwcu....

Do zobaczenia OSS

Nowa Zelandia....moje marzenie OSS - pozdrowienia od nas
I wracaj szczęsliwie
Paweł

Witam, jestem juz w domu i powoli zabieram sie za Łade, w Nowej Zelandii widziałem nawet kilka starszych egzemplarzy ład.....

Pozdrawiam wszystkich OSS

Zazdrosze Ci OSS baaaaaardzo takiego rejsu Poki co zeglowalem na srodladziu i odbylem tylko jeden rejs morski .
Moglbys opisac gdzies swoj rejsik? Jaka lajba, jaka trasa itd ? Moze jakies fotki?

Pozdrawiam
Matys

Witamy ......

Uruchamiaj i dopieszczaj swoją LadNą, po dłuuuugim okresie nieobecności

witamy nazad...
tos chlopie pozwiedzal....

siemka OSS, miło cię znowu widzieć.
a nie zastała ci się władzia?

Czesc OSS! Opowiedz jak było na "wycieczce"!

Cytat:
2004-06-12 19:08:05, OSS pisze:
w Nowej Zelandii widziałem nawet kilka starszych egzemplarzy ład.....

Czy ta Nowa Zelandia to faktycznie taki raj na ziemi, jak opisują w mądrych książkach? Podobno cudowny kraj. Jakie są Twoje wrażenia Nasz Podróżnq ?