Nowy nabytek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Generalnie chciałem sie pochwalić. W dniu wczorajszym w godzinach wieczornych nabyłem i zainstalowałem do mojego Poldera:

- felgi stalowe 14" (od Truck`a) - 4 szt. ,
- opony zimowe Barum Polaris 2 185/65R14 - 4 szt. ,
- śruby mocowania kół - 16 szt.

Wypas różnica w jeździe - natychmiastowo zauważalno-odczuwalna.

A może Wy pochwalilibyście się jakimiś swoimi zakupami do Waszych pojazdów mechanicznych

Brawo gratulacje

Ale za raz modelator zblokuje ten watek albo go przeniesie

Czego ci nie zycze z calego serca.

no i na co to blokować wątek ? taki fajny jest .
A może moderator pochwaliłby się jakimiś zakupami do swojego pojazdu

moderator lubi blokować wątki to jego hobby

Nie badz naiwny!!

watek jest fajny, wiec zaczne sie chwalic niczym polonezcaro mersiem siada mi akumulator, wiec niebawem kupie nowy.

ja kupiłem do DF - a fotele, wykładzine, deske i do domu mikser, odkurzacz i lokówke dla żony

Cytat:
2004-01-07 12:02:09, pagan pisze:
watek jest fajny, wiec zaczne sie chwalic niczym polonezcaro mersiem siada mi akumulator, wiec niebawem kupie nowy.

Czyżbym wyczuwał w Twoim głosie lekką nutkę drwiny??
Ja na razie do swojego kupiłem nic, a później teź nic, wynikiem czego niedługo będę musiał kupić przede wszystkim końcowy tłumik i kilka innych rzeczy... muszę zrobić bilans co kupić

drwiny? jesli zeszlismy juz na lokowki, to dodam , ze w sklepie kola fortuny na starzackiej zakupilem: posufitke od lady 2107, tylna polke od tejze samej oraz lewy lufcik z zamkiem, a w tym tygodniu zakupie maske, przedni plat i przednie blotniki. i jak codzien piwo 1,5 litra oraz paczke fajek.

ja chyba kupię jescze jeden taboret do kuchni , tylko nie wiem czy wysoki czy niższy

a jaki już masz. Bo wysoki jest dobry do wieszania firanek.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Ej !! miało być o rzeczach do samochodów a nie o jakichś lokówkach i innych pierdołach !!
Pagan, nowy aku to wypas, polecam ZAP Piastów z serii Energy ( www.zap.pl ) (mam taki )

Cytat:
2004-01-07 12:36:44, OLO pisze:
a jaki już masz. Bo wysoki jest dobry do wieszania firanek.

mam taki średni, sam nie wiem czy on jest wysoki czy niski, ale jest strasznie niestabilny. Z kolei jak kupię wysoki i powieszę na nim firanki to czy one nie będą sie po podłodze tarzały??

to musisz miec firanki zazdroski - takie krutkie to sie nie beda tarzały

No to fakt inna jazda a tak przy okazji pięknie sie świecą no i ładniej wypełniają nadkola niż zwykłe polonezowskie 13.

Gegejbenownia i Cynownia GÓRĄ

Nie uwierzycie, ale w czoraj zakupilem paliwo o liczbie oktanowej 95 i to na stacji benzynowej!
Ale wypas...

Dominik - zamiast stołka proponuję drabinę. Tak wogóle to pooglądaj "sąsiadów" - niby czeski film, ale chłopaki mają od pyty pomysłów. Załatwiłem sobie 10 odcinków i powstała nowa świecka trad. - rodzinne oglądanie dobranocki na kompie

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Ja też muszę zakupic taboret do kuchni,żebym miał na czym siedzieć w pokoju

Cytat:
2004-01-07 15:09:03, OLO pisze:
rodzinne oglądanie dobranocki na kompie

Ja oglądam codzienne na Fox Kids

A ja właśnie nabyłem nowy parownik.......
Poprzedni własciciel jezdził na wodzie (zamiast płynu chłodniczego) i 3 letni parownik tak zarósł kamieniem ze dopiero 1.6 atmosfery dawało rade coś praepompować.... takie gówno "MARINI"
Mam teraz stary dobry sprawdzony EMMEGAS - w fiaciku 8 lat(100000) bez wmiany membran
tylko te 350 pln........