Pytanie o kable zapłonowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc mam pytanko chce wymienic przew.wys napiecia oraz świece mam kupic motorkrafta jak tak to jakie ayfs 22 f1 czy inne bo niektorzy mowia ze lepsze są championy wiec sam nie wiem powiedzcie bo chce zmniejszyc spalanko mam teraz ngk chyba platynki i powiedzcie motorcrafty bede lepsze `

Cytat:
2005-04-08 13:32:30, mmmmat pisze:
czesc mam pytanko chce wymienic przew.wys napiecia oraz świece mam kupic motorkrafta jak tak to jakie ayfs 22 f1 czy inne bo niektorzy mowia ze lepsze są championy wiec sam nie wiem powiedzcie bo chce zmniejszyc spalanko mam teraz ngk chyba platynki i powiedzcie motorcrafty bede lepsze `

Oryginalne nie zawsze sa najlepsze ... moim zdaniem samymi świecami to spalanie nienazmniejszasz ...

PS. NA RAZ NASTĘPNY TYTUŁ WĄTKU FORMUŁUJ INTELIGENTNIEJ ! A NIE JAKIEŚ SAME PYTAJNIKI ....

Tytul tematu nalezy nominowac do najglupszych tytulow tematow 2005 roku... Chyba ktos nie zna zasad pisania na forach internetowych... Gratuluje obycia.

[ wiadomość edytowana przez: voy dnia 2005-04-08 13:44:38 ]

dzieki

Niema za co .......

Poprosilem NoSkA o zmiane tytulu, ja niestety tego nie moge zrobic.

I prosze juz o tym nie pisac - a Ty mmmmat nastepnym razem najpierw pomysl, a pozniej pisz.

wszystko fajnie ale nie piszesz jaki masz silnik albo ja nie widze