Instalacja do H. Civic 1.4 1998

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przeglądając dostępne strony dostałem niezłego kręćka i już sam nie wiem co wybrać do tego autka.
Obecnie gdy cena E 95 bedzie sie kształtowała przez cały kolejny roczek powyżej 4.00/l założenie instalacji jest swoistym być albo nie być.

Witam
Mam W Hondzie Civic 1.4 5D rok 1995 instalacje II generacji Zavoli . Jestem super zadowolony. Nie ma większej różnicy w jeździe na benie i gazie - nawet na gazie jakby ciszej ( więcej oktanów). Naprawde super. Jedyny przegląd to gwarancyjny po ok 1000 km. Pewnie należałoby zrobić kolejny przegląd - przejechałem na gazie 25000 km. Naprawde polecam taką instalacje - oczywiście założoną w odpowiednim zakładzie. Jeżeli chcesz to Ci podam gdzie zakładałem. (POZNAŃ).

ja tez mam hondzie tylko ze 1.6 coupe z 98 wiec dolotowa przepustnica jest taka sama jak w 1.4. Mam pytanko czy nie macie takiej dziury przy 1000-1500obr np jak zejdziecie do tych obrotow na jakims biegu i probojecie gwaltownie dodac gazu to auto nie ciagnie i jeszcze jedno pytanko czy powyzej 5500obr wasze autko nie slabnie?

Wiatam
Co do tej dziuy pzr ok1500 rpm to nie odczułem
Natomiast pow 5500 rpm rzadko jeżdze więc ni moge powiedzieć. Ogólnie nie zauważam różnicy w jeździe na benie i lpg. Może gdybym zdemantował mikser (zwężke) i wtedy troche pośmigał na lpg to bym zauważył spadek mocy.
Pozdrawiam