Mistrzostwa Tychów 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Za troszkę ponad miesiąc startują Mistrzostwa Tychów. Zapowiadają się niezwykle ciekawie, szczególnie jeśli chodzi o rywalizacje w klasie 1. W tym roku TGRowe załogi mocno zasilą tą klase Szkoda tylko, że najpierw będziemy się ścigać na parkingach, między pachołkami. Ale w sumie to tez jest jakiś plus, bo wymagana jest wszechstronność.

Jezeli wszystko wypali z kasa, to mam zamiar wystartowac we wszystkich 6-ciu eliminacjach. Mam nadzieje tylko ze zdaze wszystko porobic w aucie do kwietnia
P.S.Przydalby sie jakis trening przed pierwsza eliminacja

Z tym treningiem trwaja juz negocjacje wsróć TGRowiczów Ja niewiem dokładniej co ze startami. Plan startów jes tjeszcze do obmyslenia, ale eliminacje na autodromie napewno odwiedzimy.

Pozdrawiam.

jesli z kasa wypali to ja tez udezam.
a tak przy okazji to mamy nowa rajdówke na ten sezon,i jak sie dopracuje to bedzie ogień!!!!!

Tak tak! Jeszcze troche ponad miesiac i start MT . Oczywiscie postaramy sie wystartowac we wszystkich eleminacjach i licze na dobra rywalizacja . Hehe jak Layer napisal, klasa pierwsza zdominowana przez TGR!! Powinni zmienic nazwe z KLASA 1, na KLASA TGR hehehe

Pozdrawiam

I w naszych planach jest start we wszystkich eliminacjach... Mam nadzieję, że próby na poszczególnych el. będą bardzo szybkie. Jesteście w stanie przybliżyć mi charakterystykę I el. Będzie raczej wąska i "słupkowa", czy mini-oesowa?

MP-rally: Musze Cię zmartwić, z tego co mi wiadomo, to pierwsza eliminacja będzie polegała na kręceniu się wokół pachołków.
P.S.
To Ty startowałeś w 2003 roku w SuperSprintach pomarańczowym maluchem?
--------------------

Z tego co naliczyłem, to w pierwszej eliminacji jak dobrze pójdzie, to wystartuje 8 kaszli 650 z samych Tychów

Witam! Tak, to ja! Skąd jeszcze pamiętasz takie auto To był malec 83 zbudowany na wszystkich częściach eleganta. Auto jeździło w odpowiedniku aktualnego Pucharu PZM-ot, czyli w okręgówkach. Silniczek był zbudowany na częściach eleganta z wałkiem W105, "łezkami" na tłokach i głowicy z "dużymi" zaworami, do całości miałem krótką skrzynię....naprawdę chodził atomowo, przy czym remont kapitalny silnika był na porzątku dziennym Aktualnie kończę budowę CCS-a w gr. A do PZM-otu, ale ja będę nim jeździł tylko w imprezach amatorskich...przy czym jest spora szansa, że autko pojedzie 2-3 el. Pucharu. Pozdrawiam!

PS. Chętnie się zjawię na treningu TGR-u, to porozmawiamy, dajcie mi tylko znać kiedy coś organizujecie. Aktualnie autko jeszcze skladam i będzie gotowe prawdopodobnie dopiero na koniec miesiąca, ale mogę zjawić się cywilem.

Również planujemy start we wszystkich eliminacjach - jak na razie kalendarz nie koliduje mi z pracą - mam nadzieję że się to nie zmieni. Silnik ne reszcie lekko dłubnięty więc niecierpliwie czekam na pierwszą eliminację na torze. Pozdrowienia dla wszystkich

MP-rally: Skojarzyłem Cię z tym kaszlem, bo na tylniej szybie miałeś chyba adres e-mail.

Co do treningu, to narazie kiepsko to wygląda, bo sporo osób jeszcze auta ma nie gotowe, miejsc rewelacyjnych do jazdy też nie mamy i ciężko znaleźć jeden termin, który wszystkich pogodzi.

ziober nie przesadzaj, klasa I nie powinna być klasą TGR ponieważ ekipa z Jaworzna również zamierza wystartować we wszystkich el.MT i to właśnie w kl.I Powiem więcej, zamierzamy wygrać tą klasę (joke)
Pozdro

Rywalizacja w klasie markowej zapowiada się bardzo interesująco. Wiadomo, że nikt skóry tanio nie sprzeda. Będzie się działo Wygląda na to, że pojedziemy jedynie eliminacje, które odbędą się na torze.

Oj bedzie sie działo, ale stety niestety niebede jezdził w tej klasie, ale bede mocno trzymał kciuki za starty załóg TGR'u.

Pozdrawiam.

Ja mam narazie taka lipe z kasa ze ciezko ten sezon widze

Ostatnie przygody z autkiem nieco nadwyrężyły mój budżet i dlatego zacznę mieszać w klasyfikacji MT dopiero około połowy sezonu

W CHWILI OBECNEJ NASZE STARTY ZACZNA SIE OD POŁOWY SEZONUBRAK$$$!!!!!!!!

a co z OZ-tem??? .... może wkońcu zobacze jak wygląda jego niebieski maluszek w akcji szkoda że już nie będe "zasilał" klasy markowej... teraz prawdopodobnie bede dostawał "lanie" w klasie 4... ale nie ma co marudzić,kasa na starty już jest przygotowana więc tanio skóry nie przedam!! pozdro dla całego TGR-u
Ps. jestem pełen podziwu dla Waszego klubu

No ja postaram sie pojawić w Tychach, ale szkoda ze najpierw beda pachoły Kaszel jak narazie jest w "Motorsport ŁS", spawanie i taki tam tuning, żeby auto skręcało... ale mimo to prosze sie nie bać droga konkurencjo , w dupe nie dostaniecie

Ze sie tak wtrace nie pisze Tu ale chcialem sie dowiedziec cos wiecej na temat Mistrzostw T.

Skad juz macie info ze 1 el ma byc niby kreciolkiem ???

pozdrawiam idzeki za jaka kolwiek odp

Poniewaz wiekszosc nas jest z tychów.