Problem z uruchamianiem silnika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem z uruchamianiem silnika.Musze kilka razy przekrecic stacyjke zeby go uruchomic.Czesto gasnie mi kiedy stoje na czeronym swietle.Gasnie czasem podczas jazdy.Jak mam mniej paliwa dlawi sie i gasnie oraz czesto strzela w tłumik. Podczas postoju jak dodaje gazu to gasnie ,natomiast chodzi na niskich obrotach. Pomóżcie prosze to staje sie bardzo uciążliwe.

pozdrawiam pa pa

to pewnie zapłon daje dupy .... ale napisz dokładniej, ktory to rocznik, czy masz edis, monowtrysk itd. ..

moze filtr paliwa się zapchał syfem

1,6 EFI 8v , wielopunkt. Mam nadzieje ze pomozecie sam juz nie wiem od czego zaczac: czy to zaplon, filtry, wtrysk, rozrząd,przewody, pompka paliwowa - sam nie wiem pomozcie!!!!

jeszce raz prosze o pomoc!!! chłopaki i kobiety moze mieliście coś podobnego w swoim Essim?

Mam problem z uruchamianiem silnika.Musze kilka razy przekrecic stacyjke zeby go uruchomic.Czesto gasnie mi kiedy stoje na czeronym swietle.Gasnie czasem podczas jazdy.Jak mam mniej paliwa dlawi sie i gasnie oraz czesto strzela w tłumik. Podczas postoju jak dodaje gazu to gasnie ,natomiast chodzi na niskich obrotach. Pomóżcie prosze to staje sie bardzo uciążliwe.

mam silniczek 1,6 EFI 8v , wielopunkt. Mam nadzieje ze pomozecie sam juz nie wiem od czego zaczac: czy to zaplon, filtry, wtrysk, rozrząd,przewody, pompka paliwowa - nie wiem pomozcie!!!!

Jeszcze jedna wazna informacja - duzo jezdziłem na "oparach" miałem czesto koncówke paliwa.wtedy zjawisko sie nasilało!kiedy mam duzo paliwa powyzej pół zbiornika jetst raczej ok kiedy ubywa paliwa jets gorzej !!