Teleskopy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej . Witam cale towaztstwo . Czy ktos moze mi powiedziec , poczym poznac ze amortyzator jest juz do wymiany .Mozna to ocenic samemu , czy konieczna jest trzesawka .THX za pomoc.

jeżeli widac olej na amorku to na 100% do wymiany, pozatym możesz go pobujać trochę jak bujnie się więcej niż dwa razy to też do wymiany, albo przejechac się po koleinach , ale najlepiej to rzęsawka pokaże koszt takiej usługi w stacji diagnostycznej to około 30zł

Kiedyś się ręką dusiło na naroże samochodu i sprawdza czy nie buja się.
Niedawno miałem tak że jednym palcem mogłem rozchuśtać tył.

Witam kolege z AUGUSTOWA .Czyli co ma sie bujac jak nacisne na tyl czy nie.Ijak sie buja to zle czy dobrze

Na pewno źle. Zadek powinien po naduszeniu wrócić do pierwotnego położenia. Dodatkowo amor powinien dawać silny opór.

No to szykuje sie wydatek . tył jest dosc miekki ,a na dodatek lewy amorek jeszcze jak by stuka albo raczej trzeszczy. Teraz jakie kupic ,JAKI TO MOZE BYC WYDATEK.

Cytat:
2005-04-12 22:13:25, szewczyk pisze:
Witam kolege z AUGUSTOWA .Czyli co ma sie bujac jak nacisne na tyl czy nie.Ijak sie buja to zle czy dobrze

w fordzie jest chyba jeszcze ten przegląd wiosenny, zapisz się na niego do Auto Hobby Ford na ul wojsk ochrony pogranicza jak dobrze pamiętam, ci od kopernika
zbadają amorki od razu zawiechę płyny itp

Jakiesz koszty za przeglad bede ponosil/? Jestem teraz goly i wesoły. A co jeszcze na tym przegladzie sprawdzaja?????

Cytat:
2005-04-12 22:35:15, szewczyk pisze:
Jakiesz koszty za przeglad bede ponosil/? Jestem teraz goly i wesoły. A co jeszcze na tym przegladzie sprawdzaja?????

przegląd jest DARMOWY!!!!!

tylko zajechać
tylko zadzwoń i powiedz że na ten przegląd wiosenny darmowy

amorki, hamulce, zewiechę, płyny światła