Czy to byłoby możliwe?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Skoro Ptaszyna ma pozytywne doświadczenia z www.opony.com.pl
to może warto by z nimi pogadać żeby członków klubu Espero potraktowali jak flotę samochodową i zjechali z cenami. W końcu parę osób na zimę na pewno dokona zakupu.

Za niższą cenę można wyhaczyć lepsze opony dla nich interes
dla nas większe bezpieczeństwo za dobrą cenę. Co o tym myślicie?
Nie byłoby problemu z dystrybucją bo sklep internetowy by wziął to na siebie ale zachęcony większym obrotem mógłby wejść w interes?

Można by im przekazać listę zainteresowanych użytkowników z forum i dalej każdy by sam realizował zamówienie.
Zresztą procedura mogłaby być dowolna - pomarzyć zawsze można Czuję że to mogłoby wypalić wszystko kwestia ceny.

Ale pytanie stawiam serio CO WY NA TO?

pogadaj z nimi czy wogole na coś takiego pójdą.?????

Pomysł bardzo dobry.

Niestety mam już oponki. Ale jak wypali i ktoś będzie u mnie kupował opony, to skorzystam - więcej ludzi - większy rabat

Ja bede bral 2 oponki.

Faktycznie, pomysł bardzo trafny.
Ja na lato będę brał 4 kapetki, ale w dość niestandardowym rozmiarze 195/50 R16.
Wiem, że mają tam kilka takich typów do wyboru, ale zawsze było by miło zapłaćić taniej.
Jako klub mielibyśmy faktycznie szansę na jakieś zniżki.
Warto się tym zainteresować.

Policzcie sobie co ile lat kupujecie nowe kapcie, zobaczcie ilu nas jest i wydzie wam roczny zakup w ilości 10 czy 20 szt i to w różnych fikuśnych rozmiarach... a i jeszcze dodajcie sobie koszty założenia.
A tak jeszcze odnośnie kosztów to zobaczcie sobie ceny opon w syfmarketach i ten dopisek MONTAŻ GRATIS, oraz mały dopisek: wyważenie 10 zł/szt. Oferta dla niedorozwojów i bezmózgów.

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_nowakowski dnia 2003-09-08 07:49:38 ]

Witam wszystkich.
Ja bede również kupywał komplet oponek nowych ale tak późną jesienią czyli około listopada, ale będą to opony standardowe czyli lato i zima ponieważ zimą jeżdże bardzo mało więc nie opłaca mi się kupywaćzimówek więc jestem zainteresowany taka cformą zakupu i widze że jest nas coraz więcej,
pozdrawiam