Szukam moda do Diablo II

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ancestral Recall wersja 1.08 lub pozniejsza...

jesli ktos z was ma cos takiego albo zna linka do niego to bede wdzieczny - zajmuje ok 1,5-2 mb...

pozdrawiam

masz

mowi sie prosze arsenix

a pisze sie masz

poprosze inny link... przez Planet Diablo to sie idzie zarabac......

gracie w DII ?? hehe ja mialem juz maksymalny poziom i przestalem grac gralem palladynem

ja doprowadzilem 5 z 7 postaci do 99 poziomu....

moze tu bedzie

a tak z ciekawosci to co robi ten mod?

Cytat:
2005-04-10 23:48:27, Quattro pisze:
ja doprowadzilem 5 z 7 postaci do 99 poziomu....

z oszukiwaniem to prosze nie zaczynac.

przezylem i II i I i to moja ulubiona gierca.

Diablo i Hellfire to sztuka sama w sobie.

Diablo II i LOD to niezla grafa ale to bieganie mnie wykanczalo.
za duzo lazenia a za malo roznic miedzy postaciami.

BTW. Pelny respect dla tego kto Barbarzynca dotarl przynajmniej do polowy Piekla

jak chcesz ze mna wojny to mi tylko zasugeruj ze cheatuje....

w Hellfire jeszcze 2 lata temu moja luczniczka byla jedna z najpotezniejszych postaci w historii single playa i byla czysta... niestety 2 lata temu Blizzard usunal te statsy z serwera... prawde powiedziawszy szkoda bo juz nie mialem tamtego Diablo....

jesli chodzi o DII to respect nie nalezy sie tym ktorzy przeszli gre Barbarzynca na Hell-u bo to nie jest najtrudniejsze... raczej tym ktorzy przejda Hell Czarodziejka... a w szczegolnosci Nekromanta...

a najlepszymi postaciami w tej grze sa Paladyn i Zabojczyni....

ja diablo I skonczylem 8 razy przez neta (na modemie) w tym wszytskie legit a do tego 2 razy bez wychodzenia z podziemi (nie pamitam jak to sie nazywalo)

w hell fajny byl mnich ale najlepiej walczyl patykiem

pozdr

Cytat:
2005-04-11 09:32:47, thaniel pisze:
ja diablo I skonczylem 8 razy przez neta (na modemie) w tym wszytskie legit a do tego 2 razy bez wychodzenia z podziemi (nie pamitam jak to sie nazywalo) w hell fajny byl mnich ale najlepiej walczyl patykiem pozdr

on nie walczyl patykiem on nim wymiatal