Mein kaszłord

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w profilu zamieściłem zdjęcia swego kaszla....narazie totalna seria ale mam wiele planów....tylko wszystko zależy od kasy...wiem że napewno zaraz będzie pojazd po kołpakach ale cóż...raz się żyje

No petarda!!! Nieskazitelna seria-az swiezbi zeby pogrzebac
Zadbany z tego co widac!!! I co wiedze ze dalo sie nagwintowac nastepnym razem nie jezdzij po chujowych warsztatach

aha ta klapa to fotomontaż...bo z tablicą rejestracyjną to lipa

panowie zrzuta na kołpaki na tył ?

powiem tak- ladna seria...

a jak czyściutko w silniczku. normalnie baja ja bym tylko zdjął plastki

Cytat:
2005-04-04 00:08:35, stasiu pisze:
panowie zrzuta na kołpaki na tył ?

hahaha
Daj sie Koledze rozkrecic-nie zadlugo ma bolca, jak sie troszke kaski uzbiera to kupi, moze nawet jakies ladne fele, wszystkie 4 Pozdrawiam

O! i jaki ladny diabelek na szybie! rob go i dawaj kolejne foty!

czy mnie sie zdaje, czy my mamy podobne malce??

Cytat:
2005-04-04 08:55:14, gumbas5 pisze:
czy mnie sie zdaje, czy my mamy podobne malce??

no...dokładnie)))nawet takie same plastiki na wlotach silnika... musze je usunąć bo szpecą klape;PPP

No ja tesh mam takiego-tzn. moj jest juz po operacjach (malych ale zawsze)

Fajna seria dobry materiał na dalsze przeróbki , jak potrzebujesz jakies graty to dawaj jestem co drogi dzien w wrocławiu jak bende miał co potrzebujesz to ci podwioze (aktualnie mam 3 kaszle w częściach).
Pozdrawiam i miłej zabawy

zastanawiam się czy zamontować w nim wszystkie kołpaki z eleganta czy pomalować wszystkie fele na śliczny biały połysk....tyle że malowanie pewnie mnie duuuuużo kasiory wyniesie..chyba że kupie za 20zł spray do felg...tyle czy to nie będzie lipnie wyglądało??

Pomaluj białym hamerajtem. Kumpel tak zrobił i felgi wyglądają naprawdę dobrze. Malowanie pędzlem.

maluszek bardzo ładny ale niemaluj 12 na biało bo czerwony lakier+biale fele=wóz strażacki i nietylko ja tak uważam jak już to srebrne ewentualnie czarne

Widze ze calkiem fajnego malacza posiadasz

Całkiem ładny, czerwony, seryjny maluszek

specWROC Fajny malec, rób cos przy nim w miare mzliwości ale z głową bez wt i udawanego klasyka z kasta od FL ...
PS. nie maluj felg na biało, w moim czerwonym elu fajnie czarne wygladają niewiem jak srebrne nie przymiezałem.
No coosz takie moje marne zdanie

Maluj hammeritem na biało i będzie git! Wywal te czarne plastiki , a blachę(rejestrację) daj mi, bo zbieram...

apropo mego kaszla...juz kilka razy poruszalem pewien problem ale porusze go jeszcze raz bo nie udało mi się go usunąć...
a mianowicie kiedy ruszam z miejsca przy wrzucaniu jedynki słychać takie "łupnięcie".....co można zrobić żeby jedyneczka ładnie bez żadnych zgrzytów wchodziła?????.....