LINK 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po zakupie omegi w tym roku zacząłem szukać jak najlepszej (najtańszej) opcji ubezpieczenia OC. Zadzwoniłem do linka i dali mi najlepszą ofertę a do tego zaproponowali pakiet szyby24. Wziąłem i co się okazało , niedługo potem jadąc za ciężarówką poleciał kamyczek a na drugi dzień pęknięcie no to ja za telefon i do nich a oni pełen profesjonalizm że do 40 min. skontaktuje się ze mną ktoś z firmy JAAN bo mają z nimi umowę i temat załatwi. No to ja czxekam i za 0.5h telefon od miłej pani która na to że mieszkam w Zielonej a najbliższe ich zakłady to Wrocław albo Poznań to ona wyśle auto montażowe do mnie do domu, umówiliśmy się i czekam. Następnego dnia przyjechał gościu pełen profesjonalizm i wymienił mi szybkę na nówkę z paskiem, przyciemnianą i po 1h było po krzyku a mnie nic to nie kosztowało. Jestem super zadowolony z linka i JAANa i będe ich polecał. Jak będziecie rozważać nowe ubezpieczenie albo zmianę to zadzwońcie do linka a może....
ps nic nie mam z tego , to na wypadek jakby ktoś coś pomyślał

Ja tez mam od miesiaca link 4.place polowe tego co w pzu placilem.

Napewno link 4 w moim przypadku sie nie oplaca

dzwonilem ostatio w poszukiwaniu ubezpieczalni niemam znizek wiec pelna stawka wypisze kilka stawek dla przykladu dla pojemnosci 2.4 wojewodztwo warminsko mazurskie wiek uzytkownika pow 25lat

LINK 4 --- 2100
Samopomoc --- 1700
Alianz --- 1400
PTU --- 1100

Ceny sa pozaokraglane

Co ciekawsze raty w link 4 wygladaja tak ze pierwsza rata dzis a druga za miesiac

Ja sie decyduje na PTU dawne Daewoo w tym ubezpieczeniu mam jescze darmowe ubezpieczenie mieszkania a i stawka nie zalezy od pojemnosci, bo kto powiedzial ze samochod co ma wiecej pod macha jest bardziej niebezpieczny Ja uwazam ze jest na odwrot !!

jeśli chodzi o link,to rok temu jak chciałem ubezpieczyć omesie a jest składakiem -100 procent zwyzki!!!ale w zwiazku z tym że mam karte kredyt banku,płace ubezpieczenie domu,opłacam składkę za autocasco na drugą omcie i mam 60 procent znizki to płace w warcie 530 zł rocznie...nie wiem czy to jest tanio ale ja taniej nigdzie nie znalazłem...pozdrawiam

no to za moja omcie place za samo OC dokladnie 279zl + NW i AC, stawka podstawowa mam 847zl, bezszkodowej jazdy -55%, AC -5%, wznowienie -5%, zawarcia ubezpieczenie OC NNW i AT2001/PLUS -5% plus tam jakies inne znizki za ubezpieczenie majatku i pakiet. No to chyba jest bardzo promocyjna oferta A musze dodac ze ta skladka jest wazna dla pracownikow Zakladu Energetycznego a takze ABB a zwie sie ona TRYG

No to jakieś niesamowite, aj ze wszystkimi znżkami w Warcie prawie 900 zl

tak niestety Warszawa pod tym względem nie da się lubić Panie Januszu

OC dla mnie (wiek poniżej 25 lat 0% zniżek i 0% zwyżek) (poj. silnika 2 litry kwoty przybliżone)

PZU 3200zł
Warta 3700zł
PTU 1600zł (z ubezp. mieszkania)
Link4 1800zł (z ubezp szyb)

wziąłem Linka...

chyba się wyprowadzę............. albo chociaż zamelduje za Warszawą!!

jak ze 3 lata temu kupiłem passata 98r,w link4 pełne ubezpieczenie (OC,AC,NW),miła pani zaśpiewała ponad 5000 zł. (Poznań),a w PZU płaciłem 2700 zł.
dlatego jak kupiłem omesie to ją też w PZU ubezpieczyłem 3500 zł

moze po prostu wtedy w Link 4 coś popieprzyli,trudno powiedzieć,ale i tak mam już uraz do tego ubezpieczyciela i chyba nigdy się nie zdecyduje.

Panowie zgadzam się że niekoniecznie musi to być dla wszystkich najtańsza opcja. Mnie jednak chodziło o ubezpieczenie szyb i wygodę obsługi z tym związanej.

ja moge dobrze powiedzieć o samopomocy . co prawda sama nazwa sie żle kojarzy ale .... po kolejnym roku w pzu miałem dwa dzwony z nie mojej winy i!!! panowie sprawcy byli ku mojemu zmartwieniu ubezp . w samopomocy . załamka .!! ale jak sie okazało a mam porównanie z pzu firma jest solidna . miałem do wyklepania dzwi a uznali całe do wymiany plus malowanie na przejście 3 elementów i dostałem do ręki 4 800 za miesiąc powtórka bo sie matoł spieszył i za przerysowany błotnik i dzwi 3400. poprostu rewelacja . pisze to bo za podobny incydent tylko plus naciąganie przodu z wymianą chłodnicy i malowaniem całego przodu rok prędzej pzu wypłaciło 1800 ledwo na manele wystarczyło a na lakier dostałem dobre słowo. za oc w pzu naliczyli mi 768 pln a samopomoc 536 pln na rok w tym nw na 15.000 pln link 4 mnie wq.... bo po pierweszym telefonie zamiast mi powiedzieć ile zapłace to pytali sie o wszystki łącznie z rozmiarem buta długością skarpet i kolorem zębów. nie lubie jak ktoś jest taki ciekawski więc odłożyłem telefon. czy to u nich normalne????? pozdr. fomin.