MotoNews.pl
5 Pytanie dla tych co zalozyli gaz (91987/45) - PT

Pytanie dla tych co zalozyli gaz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc mam pytanko mam combi 1,6 zetec 16v 95 rok
chced zalozyc gaz bo na benzynie splatuje
i powiedzcie jestem ze slaska konkretnie Pszczyna gdzie załozyc gaz i jaki może macie jakieś namiary na sprawdzonych ludzi i na co zwracac uwage i ile to kosztuje

dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

W Jastrzębiu jest gość cieszący się dobrą opinią. Ja u niego zakłądałem ponad dwa lata temu i nie miałem najmniejszego problemu z instalacją

AUTO-GAZ Mechanika Pojazdowa
Przemysław Ciejka
ul. Gagarina 28d
0-32 474 04 58

Czesc!
Tez zamierzam wrzucic gaz do 1.6 16V rok 98. Moze ktos zakladal gaz w trojmiescie i poleci mi dobry warsztat w gdyni.

co myslicie o instalacji BRC lub Landi renzo ktora lepsza

[ konkretnie Pszczyna gdzie załozyc ]
a znasz gosie i magde Z. ? albo affe

tzn

To samo pytanie jak na poczatku, tyle, ze silnik 1.4 jednopunktowy. Jak to sie sprawuje i ile pali? I gdzie moge znalezc dobry warsztat gazwonikow instalatorow?

Cytat:
Tez zamierzam wrzucic gaz do 1.6 16V rok 98. Moze ktos zakladal gaz w trojmiescie i poleci mi dobry warsztat w gdyni.

Perfect auto - z tyłu za Klifem, ale jeśli masz plastikowy kolektor, to nie chcą wogóle gadać na temat II-ej generacji.
Szybowcowa - droga na lotnisko w Rębiechowie i przed torami w lewo - u nich podobnie jak w Perfect Auto
W Gdańsku na Zaspie - AutoRad - pomarańczowy budynek przy stacji SKM - robią podciśnieniowe do plastikowych dolotów.

Tak w ogóle to jest tych miejsc pełno, ale tylko tych trzech znam z autopsji

Cytat:
2005-04-16 09:11:51, MAG pisze:
Perfect auto - z tyłu za Klifem, ale jeśli masz plastikowy kolektor, to nie chcą wogóle gadać na temat II-ej generacji. Szybowcowa - droga na lotnisko w Rębiechowie i przed torami w lewo - u nich podobnie jak w Perfect Auto W Gdańsku na Zaspie - AutoRad - pomarańczowy budynek przy stacji SKM - robią podciśnieniowe do plastikowych dolotów. Tak w ogóle to jest tych miejsc pełno, ale tylko tych trzech znam z autopsji

Dzieki za info