Rowery, narty, snowboard, ciuchy inne 12%-15% TANIEJ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rowery, osprzet, narty, ciuchy...
Kona, Gary Fisher, Specialized, Klein i inne...
sprzet narciarski i snowboardowy
ciuchy: Quick Silver itp
wszystko z SKITEAM
a także sprzet wind surfingowy z -=F2=-

12%-15% taniej niz cena rynkowa !!

pisac na gg lub priv

[ wiadomość edytowana przez: KrauzeR dnia 2005-03-25 00:01:49 ]

no i generalnie jeszcze sprzet snowboardowy firm: Burton, Nitro, Flow, Option, Santa Cruz, F2, Ride, Hammer etc....najlepiej pytac na gg albo priv
a i sprzet do wind i kite surfingu oferowany przez boardsport.pl

jesli chodzi o znizki to najlepiej pytac o konkretna firme, konkretny model....te 12-15% tyczy sie rowerow i rzeczy ze skiteamu. Przy niektorych firmach znizka moze dochodzic do 40% dlatego nalezy pytac

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-03-25 00:17:56 ]

hmm moglem o tym wczesniej pomysle

Narty, wiazania, kije, buty - ATOMIC !! wszystko ok 30% taniej jak w detalu, Podobie rowery GT i MOONGOSE , rownież Buty wspinaczkowe i Trekingowe LaSportiwa, i sprzet wspinaczkowy Camp, dmm, edelweeis, - ceny baaardzo atrakcyjne, kontakt na priv lub gg 1783141

Ps, Snowboardowy sprzet aromic również. i Ski turowy sprzet narciarski.

[ wiadomość edytowana przez: carvmachine dnia 2005-03-25 00:11:37 ]

Interesowaly by mnie
zagielek Gaastra GTR 6.0
maszt Neil Pryde Matrix X3 dl 460
Ile za cus takiego??? i ile znizki jak bym bral razem ??

musze sie dowiedziec czy maja i jak cos to dam znac na priv ale to pewnie po swietach bo teraz pozamykane

Małe odświeżanie

Skiteam to najgorsza firma w krakowie. Sprobuj zalatwis tam naprawe gwarancyjna jak cos sie stanie z rowerem...

jakby co to nie o krakowski skiteam chodzi tylko o warszawski a tak pozatym to z rowerem sam sobie robie wiec nie moge sie wypowiadac o krakowskich serwisach

Chodzi o SkiTeam a nie poszczegolne jego sklepy. Ja tam raz na rok kupuje jakes pierdoly, ale wystarczy mi relacji znajomych. Stuff zjazdowy jakby to gralo role, wiec raczej biora to ludzie ktorzy rowerow nie oszczedzaja i wiedza jak to sie robi