Co z to Słowacja co i jak ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto sie wybiera czy wogule gdzies juz jest jakies info wiem ze jeszcze czas ale mysle ze jusz mozna zbierac fundusz itp i kto jedzie itd wieksza grupa bedzie razniej wiem ze mysza127 byl dlatego moze on sie wypowie na ten temat
Z jego postów wiem tyle ze w czerwcu wiec powoli trzeba by sie przygotowywac tym bardziej ze wiekszosc 127-128 jeszcze w remoncie ??

Ogloszenie pokaze sie pewnie jakis miesiac przed zlotem.Ja jade na pewno ,po tym co tam widzialem w zeszlym roku,po za tym zloili mi troche dupe na "probie sprawnosciowej" i chcialbym sie odgrysc,tym razem pojade 1.3.
Co do finansow to trzeba miec troche kasy i nie nalezy spodziewac sie luksusow.Miejscowosc w ktorej jest zlot to Piestany niedaleko Bratyslawy.Z Gliwic ok 280km.Czesc drogi pokonuje sie autostrada -ok150kcs.Nocleg niewiem dokladnie bo mialem za dwa piwa ale 2-3 osoby ok 450kcs w czyms co przypomina maly domek.Jest pole namiotowe ,mozna przekimac w aucie jak ktos lubi.W Slowacji jest niestety wpisowe(jak gdyby bilet wstepu na tor kartingowy)ktorego nie trzeba placic ,ale nie jest sie wpisanym jako uczestnik zlotu - ok 350kcs.Wieksza czesc zlotu to smiganie na czas po malym torze kartingowym,a reszta to ogladanie samochodow i rozmowy przy piwie.Jest na co popatrzec ,w zeszlym roku osob "uczestniczacych" bylo ponad 20, atak naprawde wszystkich aut ponad 35.Ciekawsze samochody:128 3p 1.5 na podtleku,500 z silnikiem Audi,128 Rally 1.5, 127 z 900 zrobiona na 1000,127 sport z klata i kupa innych fajnych fiacikow.

jak finanse pozwola ja tez sie pisze na to ioczywiscie jak 127 pozwoli takze wszystko do dogadania jeszcze kto jedzie kto nie

ja tez jak finanse pozwola chetnie sie wybiore...
nie wiem jeszcze czy moja siodemka bedzie w miare sprawa

ale moze ktos bedzie mial miejsce u siebie?? zawsze to bezyna taiej wyjdzie

Jest juz ogloszenie zlotu w Piestanach 3-5czerwca,zmienil sie kemping-baza zlotu.Wiecej info na czeskiej stronce.Kto jedzie?

Jak by co to ja postaram sie byc.

Gigi

moze ktos mnie zgarnie po drodze bo ja sie nie wyrobie raczej...

moze napiszmy kto skad jest i czy jedzie samochodem czy ma wolne miejsce tak ze moze kogos wezmie i wyjdzie taniej na benzynie...np:

transport:brak (byc moze 127 special)

chetnie wskocze do kogos i doloze sie do benzin...

transport:brak (byc moze 128 3p ale marna szansa)

ewentualnie moze jechac rowniez moj kuzyn zakochany w 127 ktorego jeszcze nie ma...

Widze ze Borki nie bardzo,i dobrze Slowacja jest atrakcyjniejsza propozycja .Ja chyba niestety bede jechal sam i byc moze bede mial jedno wolne miejsce ,ale na dzien dzisiejszy to zawczesnie na planowanie .Moze kazdy napisze z kad bedzie jechal i gdzie bedzie przekraczal granice tak zeby pojechac mala grupka.Ja jade z Gliwic przez Cieszyn.

Ja bede jechal tez prawdopodobnie sam i w takim wypadku moge kogos zabrac (chodziaz to jeszcze nie jest napewno). Bede jechal z Mińska Mazowieckiego, Gierkowka tez do przejscia w Cieszynie.

Gigi

Gigi ,jak bedzi blizej zlotu to mozemy umowic sie gdzies po drodze .

Dobara mozemy sie umowic, tylko tak jak mowisz jak bedzie blizej zlotu. To jeszcze troche czasu i nie widomo jak to sie pouklada.

Gigi