[126el]obrotomierz z DFa w budziku el

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko czy ktos ma moze jakis pomysl jak wkomponowac kanciastego obrotka lumela w zegary w el-u??????bo kminie i nic mi do glowy nie przychodzi jak ktos ma jakies propozycje albo fotki ....... wshystko mile widziane dziekuje bardzo za pomoc pozdro

Najlepiej na środek zamiast szybkościomierza

myslalem bardziej teraz nad tym zeby wbic go zamiast trgo maluszka po prawej stronie moze sieu uda zobacze.... a jeszcze ktos ma jakies propozycje???????

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-06-23 11:51:30 ]

Jeżeli to ten kwadratowy to włóż go zamiast jednej części (najlepiej prawej) kratki nawiewu bo praktycznie idealnie tam pasuje - do licznika lepiej nie bo tylko spieprzysz obudowe i licznik.

Pozdro

Było takie coś już , nie pamiętam kto to miał , ale miał właśnie wkomponowaną obrotarkę z DF'a do budzików w Malcu , może Ci akurat ktoś tutaj wklei tą fotkę.... albo ją gdzieś indziej widziałem... Nie pamietam... heh
Pozdro. P.

moim skromnym zdaniem najlepsze rozwiązanie zaproponował leju (chyba najczęściej spotykane), nawiew w malcach i tak jest do kitu, a jeśli tam wstawisz obrotek to będzie przynajmniej mniej rzeźbienia, a i wygląd jest spox

Cytat:
2005-06-23 15:10:29, Peyyoo125 pisze:
Było takie coś już , nie pamiętam kto to miał , ale miał właśnie wkomponowaną obrotarkę z DF'a do budzików w Malcu , może Ci akurat ktoś tutaj wklei tą fotkę.... albo ją gdzieś indziej widziałem... Nie pamietam... heh Pozdro. P.

było było tyle ze to był licznik FL a tam jest go łatwiej wsadzic niz EL. ja tez bylbym za tym by wsadzic go w nawiew

w zegarach mial o ile sie nie myle np. Snake,a le to FLowe byly

Tutaj można zobaczyć obrotek lumela w liczniku FL'a. Wydaje mi się że zegary z łady lepiej się prezentują w maluchu

Witam!! Podpinam sie pod temacik Przeczytałem na forum zeby zadzialal taki obrotek w malcu to musze w miejsce tego duzego zielonego kondensatorka 220NF dołożyć drugi taki sam równolegle. A moje pytanie brzmi czy nie ma ktoś pomysłu na obudowe do takiego obrotka?? moze ktos robił kiedys cos takiego??