| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-04-13 23:11:52 to jest totalnie oftopic, a ja jestem troszeczkę nawalony... tak więc jeśli wola modów taka wykasujecie to w cholerę - mam problem, jest nim uzależnienie od gier komputerowych, trwa to już długo i postanowilem poszukac jakiegoś ośrodka co sie tym zajmuje (ps. właśnie wróciłem z 5-cio godzinnego szarpania w Battlefield Vietnam = i tak od weekendu, bo moja dziewucha wyjechała - kurcze czemu tą gralnie zamykają o 22!!?) - tak więc sobi szukam o uzależnieniach w google i natrafiam na forum wyborczej i topic jak to młoda żonka przyłapuje swego mężusia na zabawie z internetowymi stronkami - najśmieszniejsze jest to ,że one pewnie pisze prawdę, a komentarze są takie, że ledwo trzymam sie na krześle. buahahahahaa
ps BTW: ktoś wie gdzie są jakieś grupy wsparcia dla gości uzależninych od grania? |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-04-13 23:18:10 Nie żałuj sobie - graj
Ja też tak miałem, przeszło mi z braku czasu |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2005-04-13 23:24:35 hehehe waligrucha komputerowy |
profil-usunięty Member Klubu Espero | 2005-04-13 23:25:02 hehehehe.... tekst ostro życiowy |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2005-04-14 01:18:11
Hehe ja miałem podobnie z... pasjansem! myślałem sobie - a dla relaksu zrobię sobie patyjkę... i tak mi schodziło parę godzin
Kiedyś po prostu skasowałem pasjansa i się wyzwoliłem Może po prostu też skasuj tę grę? |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-04-14 06:37:59 Hmmm... nie powinieneś już wyrosnąć? Moja fascynacja skończyła się na etapie Tetrisa czy Electro Body. Wtedy gry miały duszę. |
SzybkiKosta HONDA CBR 600F, SEAT ... Warszawa -Ursynów | 2005-04-14 10:17:46 mam z graniem ten sam problem jak mam czas to potrafię grać 16-20 godzin gierki to jest to |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-04-14 10:18:45 Jak dobrze, że mi grozi tylko alkoholizm i narkomania.
|
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2005-04-14 11:38:47
hehe to prawda, stare gry mialy swój klimat! Jeszcze niedawno wróciłem do Civilisation - do tej pory ta gra nie ma godnego nasępcy. W Dooma też się zagrywałem, wiele nocy nieprzespanych, sytuacje, w których zimny pot oblewał plecy gdy coś wyskoczylo z ciemności... ehhh... a następca czyli Quake w ogóle mi się nie spodobał... Ostatnio zagrywałem się w Medal of Honor - też całkiem klimatyczna gierka! |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-04-14 11:45:57
Po przeczytaniu tego fragmentu dochodzę do wniosku, że faktycznie masz problem. Pytanie: Czy żołnieże Vietcongu pojawiają się od strony górnego czy dolnego akapitu ??? Sorry - nie mogłem się powstrzymać
Pozdrawiam - SpeedR |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-04-14 11:57:41
I wyglądają jak teściowa |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-04-14 15:21:32 oj wy zgrywusy - nie wiecie jak to jest to była taka metafora - o nie pojawiają się od akapitu tylko jakby z mojej głowy wychodza (nie w sensie dosłownym rzecz jasna ) - chodzi o to, że nie mogę się skupić i zamiast robić, a mam strasznie dużo roboty - to idę grać.
ale dziś dziewucha wróciła więc się zajmę moim kochaniem - esperko oczywiście (bo mi go na tydzień zabrała ) sprawdzę klocuszki, tarcze - i może uda mi się jakoś wytrzymać, bo wieczorkiem idę popić z kumplami przy meczyku.
a stare gry - nie chłopaki nie macie racji, nowe gry (niektóre oczywiscie ) to jest to, nie wciągają was do jesteście normalni i zajmujecie się tym co trzeba. ja sobie powtarzam - spoko, spoko graj sobie ale nie przesadzaj, tylko z godzinkę, przecież to nie jest złe. Ale kurna to jak 50 wódki dla alkoholika. |
Baspio Espero 1,5 Jaworzno | 2005-04-14 16:44:10 Proste. Ozeń się, a jak będziesz miał dzidziusia to nocą zajmiesz się nim i pograsz, a żona spokojnie prześpi noc co przyniesie korzyści wieczorkiem. Wilk syty i owca cała |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2005-04-15 08:27:20 Graj nocami - w pewnym momencie będziesz wolał spać niż grać i to będzie dobry początek końca nałogu.
Ja osobiście gram już tylko w HoMM3 a wcześniej nałogowo w DeusEx, przeszło samo. Teraz tylko multiplayer w HoMM mnie pociaga. No i gdyby ktoś mnie nauczył grać w Civilization... Gra musi być fajna tylko grać w nią trzeba umiec a jest jako freeware w kazdym linuksie. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-04-15 08:29:23
Kolega mnie uczył kiedyś... pograłem 2 czy 3 razy po 0,5 godz. i tyle. Nuuuudy! |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2005-04-15 13:12:57 No widzisz, a ja poczytałem pooglądałem obrazki i się spodobała. I chyba sam będę sie musiał przekonać. Zresztą : De gustibus non disputandum est, czyż nie ?
|
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-04-15 13:14:33
Mnie to nie dotyczy |