[sprzedam] Liczniki dodatkowe z LADY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam komplet licznikow "dodatkowych" z LAdy 1500

cis oleju,tem wody i poziom paliwa

cena: czekam na propozycje

ewentualnie zamiana na amperomierz VDO

[ wiadomość edytowana przez: Qba dnia 2005-04-03 22:23:49 ]

jeszcze aktualne

Ja mam do sprzedania taki wskaźnik paliwa, ciśnienie oleju i zegarek.

Zegarek 20pln
A z dwoma powyższymi czekam na propozycje.

Cytat:
2005-04-03 22:23:32, Qba pisze:
Sprzedam komplet licznikow "dodatkowych" z LAdy 1500 cis oleju,tem wody i poziom paliwa cena: czekam na propozycje ewentualnie zamiana na amperomierz VDO [ wiadomość edytowana przez: Qba dnia 2005-04-03 22:23:49 ]

Qba wiesniaku moglbys przynajmniej podac,skad zaczerpnales foto...To moje auto

-----------------
http://plepleple.pl

oto one

cena, bez zmian...do uzg

A ja mam pytanie odnosnie czujnikow do tych zegarow. Prawie zakupilem takie zegary ale przerobione na biale tarcze i z napisami "Sparco" , teraz widze ze to zwykla Lada ale po bardzo estetycznym tuningu...

Tylko ze ja mam cisnienie oleju, temp. oleju (ale identyczny jak ta temp. wody) i Voltomierz. Wtyczki i kable, ktore tu widac na zdjeciu mam identyczne. Czy jest taki czujnik (z jakiejs lady) ktory pozwoli mi mierzyc temp. oleju? Podejrzewam ze musi byc to jeden element (cisn. + temp.) wkrecany w miejsce oryginalnego czujnika... Czyba ze do miski wkrece czujnik temp. wody z lady?

Ma ktos jakies doswiadczenia w tym wzgledzie?

Yapko, wszytsko fajne ale cena droga. za 130pln mozna mies fajny zestaw VDO.

ja swoj komplet oddam za 50pln, ewentualnie wymienie sie za AMPEROMIERZ VDO ( starszy, klasyczny)

o taki jak ten wzor:

To i ja się przy okazji pochwale że dorwałem voltomierz z Lady 2107 za 10 zł

a ja 3 takie za 20 plnoff, obrotek nie pamietam za ile.

mam pytanko odnośnie takiego obrotomierza jak na zdjęciu niewie nikt jak go przerobić do maluszka

Piter - szukaj na forum, sam nawet taki temat zakladalem. wszystko tam bylo powiedzianie, byly tez linki do starszych tematow.

SPRZEDANE