[sprzedam] Sony J5 - stan bdb, wręcz idealny. Cały komplet!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich! Mam do sprzedania Soniaka J5 w bdb stanie. W komplecie jest telefon, instrukcja, ładowarka, pudełko i oryginalny zestaw słuchawkowy firmy Sony. O funkcjach telefonu nie będę pisał bo zainteresowani na pewno je znają a jeżeli nie to są one łatwo dostępne do wglądu w internecie. Telefon jest praktycznie w idealnym stanie, nie gubi zasięgu. Bateria była wymieniana niecały miesiąc temu i trzyma około tygodnia przy normalnym użytkowaniu. Telefon używała moja dziewczyna ale nabyła nowy w promocji dlatego ten postanowiła sprzedać. Cena 70zł do małej negocjacji Poniżej zamieszczam fotki ( telefon jest srebrny i odbijała się w nim lampa błyskowa ale zainteresowanym mogę przesłać więcej fotek)

Chcialbym wstepnie zaklepac btw ma simlocka a jak tak to w jakiej sieci ??

Witaj! Szczerze nie wiem czy telefon ma sim-locka i nie mam jak sprawdzic bo mam w domu tylko karty plusa A telefon chodził właśnie pod plusem. Aha zapomniałem dodać bo jest to ważna informacja że pokrętło jog-dial chodzi idealnie, jak w nowym telefononie i nie lata luźno.

Pozdrawiam

W związku z tym że poprzedni zainteresowany się nie zgłosił - oferta nadal aktualna!

Pozdrawiam

hy hey ja caly czas jestem zainteresowany wybacz za brak kontaktu ale zem maial strasznie duzo spraw na glowie i najzwyczjniej w swiecie zapomnialem kaske moge wplacic w polowie przyszlego tygodnia , jesli ci to odpowiada to wyslij mi na prv wszystkie dane potrzebne do wplaty oraz wysokosc sumy (przesylka + tel) pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie

Ah ten Koras - szkoda gadać. Kasy do dzisiaj nie widać i kontaktu też Takżę oferta znowu aktualna