MotoNews.pl

Nowy tłumik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Pojechałam tylko zaspawać rurę za 30zł, a wyjechałam z nowym tłumikiem i zajefajną końcówką (przynajmniej mi się podoba) za 240zł.
Oto rezultat:

Czołgi taką końcówkę na lufach mają.

Odwal się
Ja też taką mam ( identyk ) i bardzo mi się podoba

Jak Rudemu 102 ujebało wieżyczkę, to nowa lufa też Gustlikowi przypadła do gustu.

Mistrzostwo

czołgi są "cool" Napisałam w poście ,że mnie się podoba a nie każdemu musi

tez mam nowy tlumik od kilku dni..wyglada identycznie jak twoj..ale bez hmm tego "czegos"..no ale o gustach sie nie dyskutuje

No spoko to wygląda
a ile kosztowała sama końcówka?
bo tez się zastanawiam nad jakas ładną.

Ja tez mam nowy tlumik 88PLN + obejma 15PLN + "cybant" 4PLN
Robocizna to sama przyjemność.

No co tu dużo mówić Basiu, fajny "tuning"

Przyrost mocy 0,02KM, że o momecie nie wspomne

bez komentarza

Hi hi,
ja założyłem sobie tłumik końcowy z firmy Wiater (boska nazwa ) Świetnie wygląda, cenowo też niemorzna nażekać, do tego nierdzewka, więc bajki!!!
Mała wada to fakt że do Esperynki niezabardzo pasują sportowe tłumiki, i trzeba kombinować przy montażu!
Jakby ktoś był zainteresowany to podsyam stronke: http://www.wiater.dw.pl

Powtarzam po raz kolejny : MI SIE PODOBA
Gusta są różne i wszelkie negatywy przyjmuję z pokorą ( zaraz o nich zapominam )
Koszty dla zainteresowanych:
Tłumik - 107 zł
Obejma - 15 zł
Obejma - 15 zł
Końcówka - 80 zł
Robocizna - 23 zł

Tania robocizna i pozostałe elementy , ale chyba końcóweczka troszke przydroga u nas w wawie tyle kosztuje , a jak wiadomo u nas jest bardzo drogo pozdrawiam

Jeszcze dojdą koszty wyciora i pasty do czyszczenia... jak w czołgu

Faktycznie można kupić taniej, była też za 40zł -niczego sobie - tyle ,że ciut mniejsza.
Ale jestem zwolennikiem "rzucania się w oczy" i wybrałam większą i droższą, może i przepłaciłam,ale tak jak pisałam nawet nie miałam w planie wymiany i samej końcówki, samo tak jakoś wyszło

nic się nie przejmuj basis - od góry wcale nie widać, że końcuwka jest podobna do tych w czołgach

a robi sie dluzsze koncowki ?? tzn zeby bardziej wchodzila pod samochod..bo w espero jest tak wiesniacko pomyslane ze jak patrze z boku to widze rure swojego tlumika..w innych samochodach jest jakos tak rura chowa sie pod zderzakiem...wiec gdyby byla dluzsza w sensie bardziej zachodzila na rure to moze "efekt czolgu" bylby niezauwazalny..bo jakkolwiek koncowka na fotkach mi sie srednio podoba o tyle sama idea ladnej koncowki jak najbardziej

Nawet fajnie to wygląda, szkoda tylko że te tlumiki w Espero mają taka długą, widoczną lufę - troche to psuje całokształt, cieniutka rura i na końcu końcówka, ale tak jak mówię, to specyfika Espero.