MotoNews.pl

[FOTO] Borek do oceny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W sobote wybrałem sie do Wrocławia po pierwszego mojego PNa w zyciu.Data pierwszej rejestracj to 11.06.1980r numer nadwozia 38036.silnik AA ,skrzynia 4.Fotel tylna kanapa i obicia drzwi w kolorze sliwkowym.Silnik od nowosci ma przejechane 102 tys.Wszystko udokumentowane.Lakier w 80% orginalny.
Prosił bym o zetelna ocene autka i rady/uwagi na co zwrocic jeszcze uwage.Foto w profilu,ale postaram sie wrzucic na forum

No to pierwsze dwie fotki autorstwa mojego i mojej dziewczyny (ja jestem ten frajer co mercedresem przyjechał )

mi się podoba no i ten kolor znam kogoś komu się bardzo to auto spodoba bardzo fajny

bardzo ładny i widać ze zadbany

No to już wszystkie fotki. Wszystkie fotki wnętrza zostały zrobione przez moją dziewczynę Agnieszkę za co bardzo jej dziękuję. Wpisała się na listę obecności zlotu jako "sympatyk" . Auto ocenię później. Jak już parę osób jako tako się rozpisze na jego temat.

Jeszcze chciałem podziekowac Lajce z wrocka za podslanie mi info o tym autku.Co do wygladu 25 lat robi swoje,jest duzo zabawy kosmetycznie aby go doprowadzic do wygladu fabrycznego.

Cytat:
2005-03-02 11:47:18, Bukson pisze:
Jeszcze chciałem podziekowac Lajce z wrocka za podslanie mi info o tym autku.Co do wygladu 25 lat robi swoje,jest duzo zabawy kosmetycznie aby go doprowadzic do wygladu fabrycznego.

no ale materiał wyjsciowy masz dobry

Pikny tylko go troche umyć wypucować i jakieś inne radyjko i lusterka i bedzie miodzio.Te chromowane kołpaki wygladają jakby prosiły o odnowienie...

Cytat:
2005-03-02 11:50:29, vistula pisze:
Pikny tylko go troche umyć wypucować i jakieś inne radyjko i lusterka i bedzie miodzio.Te chromowane kołpaki wygladają jakby prosiły o odnowienie...

Racja. Lustereczko chromowane juz czeka,a co do kapsli nie stac mnie na nowe za jakies 100zl.Pewnie dam je do regeneracji

piękny i zadbany
chromówki są do wymiany, wypucnąć, umyć i jazda

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2005-03-02 12:52:57 ]

Boski! Przydałoby się lakier przepolerować. Świetny materiał wyjściowy. Jak podwozie???

Cytat:
2005-03-02 13:00:29, jose pisze:
Boski! Przydałoby się lakier przepolerować. Świetny materiał wyjściowy. Jak podwozie???

W stanie bdb.Progi wszystkie całe.Chlopaki w Łodzi w niedziel na spocie go ogladali i bylo dla nich gut,wiec ja nie mam tym bardziej zastrzezen

Dobra to wszystkie. Nawrzucałem się tych cholernych fotek. Mam u Ciebie browca !!
OCENIAJTA

jesli za 300zl to wspanialy.

Cytat:
2005-03-02 14:42:12, PACAN pisze:
jesli za 300zl to wspanialy.

nawet za 350 ...

mi sie podoba i chyba nie trzeba bedzie wlozyc duzo kasy do doprowadzenie do stanu fabrycznego

Na Lajkę jak zwykle można liczyć - szkoda tylko że zapomina o kolegach z własnego podwórka !!!

Lava1 - nawet nie mam ochoty tego komentować.

Co do autka - Bukson szukał, a że się ciut już znamy to coś tam się i dla niego trafiło.
Autko jak na te koszta jest w stanie bdb - moim zdaniem.
Pozdrawiam i życze szczęsliwego, bez awaryjnego użytkowania.