MotoNews.pl
11 Porzucone Fiaty 131 i 132 (39518/0) - PT

Porzucone Fiaty 131 i 132

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak większość samochodów z minionej epoki, Fiaty 131 i 132 często można spotkać na różnych miejskich parkingach. Być może wśród Was są miłośnicy odrestaurowywania tych wspaniałych pojazdów. Ja sam znam dwa miejsca gdzie takie Fiaty stoją. Jednym jest bardzo dobrze (jak na stojący od dawna pojazd) Fiat 131 w kolorze pomarańczowym. Drugim jest Fiat 132 Mirafiori na 14 calowych motylkach, też pomarańczowy lecz jedne drzwi ma czerwone. Myślę, że jeżeli tymi samochodami nikt w najbliższym czasie się nie zaopiekuje, trafią na złom a później na żyletki. Więc może ktoś z Was.... ?

Jeśli już poruszyliśmy ten temat to niedaleko mnie znajdował sie kiedyś fiat 131 biały w średnim stanie ale to było dawno i już nie pamiętam ale moge sprawdzić i ewętualnie jakieś fotki zrobić może sie komuś przyda jeszcze chociaż by na części pomimo że to barbarzyństwo

Cuś więcej o tym 132 please!!!

Prosimy o konkrety , jakieś dokładne namiaey itp

mnie to tez by interesowało mam miesce gdzie mógłby taki Fiacik poczekac na lepsze czasy

Ok to od dzisiaj zaczynam sie rozglądać za fiatami. Pora zacząć przeszukiwać miasto

w sosnowcu stoi 132 (zielony) bez silnika i skrzyni,stan raczej średni ale jest kompletny, gadałem z właścicielem i auto mu robi za magazyn

na szrocie przy ulicy opolskiej vis a vis starej pralni stoi zielony 132 bez silnika.

Ja szukam raczej kompletnego...

lajkonik a to 131 gdzie stoi?

ja mam argentę pod domem. silnik śmiga już u kolesia ale jest sporo innych części np. szyby elektryczne, przednia szyba z anteną, zawiecha, most i inne.

Lampy włoskiej do 132 prawy tył szukam - jakby gdzieś blisko kuj pom stał rozebrany albo napoczęty 132 z takową proszę o kontakt...

a moze kos z milosnikow 131 widzial gdzies pozostawione na pastwe losu 127???

Wiesz co wejdź sobie na www.autogielda.com.pl
tam na śląsku dużo tego mają