Typy zegarów[126p]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam malutkie pytanko tz. Mam maluszka 92 i mam inne zegarki od standarda czy w tym roczniku robili jeszcze inne zegary?

jeeee... ale dużo nam tutaj napisałeś... jakie masz te zegary... lotnicze? a może chodzi o to że masz starego typu, a powinny być nowego?

sorrki jak się przypatrzyłem to w stylu bisa a po zatym mam maglownice więc może coś więcej przy nich robili. I chciałem się dowiedzieć co?

może ktoś sie bawił w "racjonalizatora" i tyle

może tak ale, mój kolega w malcu 90r miał wał od bisa. A inny w el 94r po zatarciu silnika i rozebraniu okazało się że ma wał od cc

ja w malcu '91 mam normalne zegary jak na ten okres produkcji ale mam maglownice pewnie jak skladali nasze auta to do konca niebyli pewni czy to bedzie FL czy BIS i tak sobie zakladali co im pasowalo

ja slyszalem ze te Fle z konca produkcji juz mialy wlasnie maglownice itp. moze i zegary inne sie trafialy albo ktos zrobil sobie tjunink . to chyba takie przejsciowe byly miedzy FL a EL btw to moze masz zegary podobne do zegarow z pierwszych CC 700?? bo wiem ze tam byly takie maluszkowate.

Najbardziej pomocna byłaby fotka

te liczniki w malcach z 91 mialy takie ramki dookola kontrolek i zegarow. mialem taki licznik, maglownice...

miałeś...

w sumie to mam dalej

Właśnie o taki mi chodzi ten z ramką i jest dodatkowa lampka ssania która nie działa a tak jak kolega napisał z góry , przy okazji można w miejsce pod wskaźnikiem paliwa włożyć termostat tak jak w bisie bo jak patrzyłem to chyba się da