| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzechu Seat Ibiza '00 Legnica | 2005-02-24 19:04:05 a tak z ciekawości spytam - jak lubicie spędzać wolny czas, co wtedy robicie, napiszcie - a pierwsza do odpowiedzi poprosze Storm ![]() |
profil-usunięty | 2005-02-24 19:09:13 Chyba Cie rozczaruje bo ja wolny czas spedzam z Wami to jedna z moich najwiekszych przyjemnosci ... o innych nie bede pisala, niech sie najpierw inni wypowiedza![]() |
speedmasterka i30 / Pony Częstochowa | 2005-02-24 19:33:31 nikt nie chce napisac to ja cosik popisze
po pierwsze spedzam czas ze Speedem i jest to dla mnie najlepsza rzecz na swiecie jesli nie, to siedze na kompie czyli m.in. na forum albo w cos gram albo ogladam jakies filmy. bardzo lubie tez czytac ksiazki no i miedzyczasie oczywiscie jem, co tez bardzo lubie
no to tyle starczy, jak cos to jeszcze popisze bo by mi troche zajelo opisywanie wszystkiego co robie ![]() |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-02-24 23:11:28 z uwagi na dystans ktory dzieli nas z Kasia najbardziej lubie siedziec przy kompie GG & forum...
a potem - czytac!!!! a potem - pomagac ojcu w warsztacie ![]() |
Rybson ;| Stalowa Wola | 2005-02-24 23:16:35 Lubie sobie pospac posiedziec przykompie;GG ,forum,wiadomosci itp oczywiscie to wszystko przy dobrej muzyce Dobra muza to podstawa relaksu Pozdro |
speedmaster Pony&i30 Częstochowa | 2005-02-25 10:32:29 to może też ja coś od się zapodam
moją największą przjemnościa jest Speedzia i dopiero za nia nielegale, tuning, TV, komp, ksiązki siatkówka to tak z tych wazniejszych jest jeszcze kilka drobniejszych ![]() |
jose '73 Warszawa (Las Palmas) | 2005-02-25 11:14:59 Garaż: od konserwacji powierzchni płaskich po remonty generalne (aktualnie dwa motocykle na tapecie i jeden projekt do zrealizowania), komp w godzinach późno wieczornych i nocnych (programowanie, albo zwyczajne patrzenie w ekran jak sroka w gnat), marnowanie czasu (w końcu lenistwo motorem postępu), degustacje czerwonych tanich win (tylko w odpowieniej atmosferze, czyt. park przy -20 stopniach C ) chociaż to ostatnie coraz rzadziej (wątroba już nie ta). |
profil-usunięty | 2005-02-25 18:28:32 To nie jadles jeszcze pierogów mojej mamy ale sobie smaka teraz zrobilam ![]() |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-02-25 19:10:10 to ja jeszcze dopisze sobie do listy slodycze ![]() |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-02-25 19:19:02
Nie wolno dopisywac
|
profil-usunięty | 2005-02-25 19:21:16 hehehe jak w szkole ![]() |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-02-25 19:28:33 i jeszcze mnie szkola strasza...
|
Grzechu Seat Ibiza '00 Legnica | 2005-02-25 23:47:17 EEE co to za OT w moim topicu???????
Nio to moze ja cosik dodam od siebie
Moje przyjemnosci - w pierwszej kolejnosci moja Agatka ukochana - z nia spedzam swoj wolny czas, kiedy i gdzie tylko jest to mozliwe
w dalszej kolejnosci - oczywiscie komp i to co z nim zwiazane - pewne forum na motonewsie hehe, zabawa w programach graficznych, 3D (chcialbym dobrze poznac 3D Studio Max ale mam wrazenie ze teraz baaaardzo skumpluje sie z Wordem podczas pisania pracy dyplomowej )
dalej - samochód oczywiscie, uwielbiam prowadzic i moglbym jezdzic duuuzo - tylko ciagle mi paliwka za malo
aa - samochod i komp- ostatnio wciagnela mnie gierka Richard Burns Rally - nio wypasik moim zdaniem - ale kiera konieczna przez to tylko u kumpla moge sobie poszalec
z jedzonka - heheh - widze danie moje ulubione i Wy lubicie pierogi ruskie - mniami - mojej mamy sa super i A tez swietnie je robi
co jeszcze - slodycze, ciasta (moim popisowym jest murzynek z masa i polewa czekoladowa )
no...hehe to sie rozpisalem hehehe a jeszcze jedno - browarek...zimny Heniutek....hehe |
saseta VW PASSAT PACIFIC starachowice | 2005-04-14 23:06:55 no to ja tez cos napisze
najprzyjemniejsze jest spotkanie z Voyem na dalszym planie sa zwierzaki poprostu uwielbiam wszystkie bez wyjatku, pozniej czekolada, ostanimi czasy jazda autkiem spotkania z przyjaciolmi wika i strefkiem.... muzyka , ksiazki oczywiscie Kinga.... |
Piter20 (M) A3 WRC | 2005-04-14 23:21:27 kurde narobiliście mi smaka z tymi pierogami! ![]() |
saseta VW PASSAT PACIFIC starachowice | 2005-04-14 23:22:46 i tak pierogi ruskie to najlepiej robi moja babcia
|