26.Rajd Magnolii 23-24 kwietnia Szczecin.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze znajdzie sie pare chetnych Furiatow na rajd dwu dniowy organizowany w Szczecinie i okolicach , wiecej szczegolow na stronie Rajd Magnolii.

Cytat:
2005-03-24 22:06:03, Marcin126rulezz pisze:
Moze znajdzie sie pare chetnych ....[/url].

Może...

znjadzie sie kilka furiatow :_D

jakbym mial kase na start i auto z laweta to chetnie

bedzie startrowal ktos z forum znajomy bo ja bym sie skusil jak tak podajcie info jakies dla mnie ok

Za wcześnie . Ale jakby jakimś cudem dało rade do tego czasu wypuścić Kanta na drogi to moge z Zoltar'em brać Padake na sztywnym holu i wio. Jednak ja tego zbyt kolorowo niestety nie widzę, a szkoda bo patrząc po fotkach całkiem przyjemny rajdzik... ;(.

chlopaki jedzcie tam !!!!!!!!! rajd jest boski , odcinki zajebiste
wiem bo startowalem jako pilot zalogi błaszkowski/chrzanowski renaultem 5 super ( 1,4 60KM) bylo niezle
straowlaismy w 2003
i szlo nam niezle
http://www.rajd-magnolii.lobez.net/galerie/75.JPG
hehe fura sei wygiela ciut
a na tym zakrecie wczesniej roz.....lismy 2 fele i 2 oponki
http://www.rajd-magnolii.lobez.net/galerie/101.JPG
w roku 2004 niedojechalismy poniewaz auto poza gorzowem padlo( popmka paliwa ) bo to byl za szybki SWAP na silnik 1,8 16V od reni 19 , niedokonca obmyslane rzeczy
jednak rajd godny polecenia
co do tych 2 dni to nocleg zalatwilismy sobie w jakims schronisku , i bylo tanio /cieplo i % %%%%% hehe

Woooooooooo
Rajd wywalony w kosmos
Bylem w zeszlym roku i nigdy wczesniej (ani pozniej) nie trafilem juz na taka wypas impreze
Tam poprostu wszystko jest super. Poczawszy od wypasionych odcinkow poprzez super organizacje na zajebiscie w porzadku sedziach skonczywszy. Naprawde rajd w pelni godny polecenia, najlepsza jest tam atmosfera, kazdy z organizatorow robi wszystko zeby zawodnicy mogli sie dobrze bawic i im to dobrze ekstra wychodzi !!!!
Naprawde polecam jako impreze na ktora warto jechac na droogi koniec polski!!!! pozatym to ze jest 2 dniowa dodaje jej jeszcze tego "czegoś"
ja niestety w tym roku lece w astrze na prawym poniewaz szykuje sie na dorun hehehe i auto nie bedzie jeszcze sprawne pewnie pozdrawiam wszystkich i naprawde zapraszam bo bedzie groobo
M Mardziel

cala nadzieja w 2rotorze bo on ma hak w bravie do tego czasu sztywny hol by sie uspawalo, gorzej z kasiora. bo ja sie tym moim cudem 330km w jedna strone na krotkiej skrzyni nie podejmuje jechac

Cytat:
2005-03-28 12:16:32, ZoLt4R pisze:
cala nadzieja w 2rotorze bo on ma hak w bravie do tego czasu sztywny hol by sie uspawalo, gorzej z kasiora. bo ja sie tym moim cudem 330km w jedna strone na krotkiej skrzyni nie podejmuje jechac

to na lawete bierz autko

trzeba miec lawete, miec czym ja pociagnac i pare innych spraw, niestety to rozwiazanie odpada

to szkoda

Cytat:
2005-03-28 12:16:32, ZoLt4R pisze:
cala nadzieja w 2rotorze bo on ma hak w bravie (...)

A ma on tam system przystosowujący do zasilania paliwem alternatywnym czy to OO-klekot?

1242 MPI 16v benzina

To praktycznie to samo co masz u siebie tylko końcowe przełożenie troceh dłuższe wychodzi .

dojechac to problem jest zdecydowanie,ale jak pisalem jest po co sie meczyc zwlaszcza mocniejszymi autkami
tylko ja bym sie martwil o to czy ci sie skrzynia nie skonczy i to calkiem powaznie

Spoko, maluchowskie skrzynie sa wyjątkowo wytrzymałe

moze i wytrzymale ale chyba nie dostatecznie dluuuuuugie !!!!!!!!

my 106 w zeszlym roku mielismy naseryjnej skrzyni 144 na liczniku i to na zakrecie
ale to jedna taka prooba byla i naprawde ostro jechalismy

Oj bedzie sie działo :]