Wiem gdzie Stoi Fiacik 131, ktos zainteresowany?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hey, wiem ze to nie ten dział, ale tutaj moze ktos sie naprawde zainteresuje, w Lublinie stoi sobie Fiacik wydaje mi sie ze to 131, taki zółty, na felgach orginalnych, stoi aon na auto złomie, przy ogrodzeniu od ulicy,stoi tam juz jakis czas, nie rozbieraja go, bo moze im szkoda, nie wiem ogolnia stan zewnetrzny nie jest zly, nie orjetuje sie z bliska jak to wyglada bo widze go jak przejezdzam, ale jesli ktos by byl zainteresowany to moge podac ulice, i mniej wiecej okreslic w ktorym miejscu jest ten autozlom.
Autko ma z przodu 4 swiatla okrągle to chyba jest 131? Naprawde szkoda zeby sie tak marnowal bo naprawde nie wyglada tragicznie z zewnatrz, i mysle ze polecial by w dobre rece za nieduze pieniazki, tak wiec jesli sa zainteresowani to , mozecie pytać śmiał na gg: 2468646, bywam niewidoczny wiec piszcie to sie odezwe.
3mka, pozdroofka.

Marexp18 nie wszystkie samochody z dwoma parami podwojnych swiatel to 131

A tak powazniej mowisz zapewne o VW K 70 z autozlomu na uklicy Krochmalnej w Lublinie.

Ogladałem ten samochod, za cene ktora wołaja za ten egzemplarz, naprawde warto. cena aktualnie waha sie w zaleznosci od zainteresowania i sytuacji finansowej Bangkoku od 1500pln do 1000pln

a autko wyglada tak:

pozdrawiam

fakt autko ładne i w miare kompletne ale jeszcze troche tam postoi i niewiele będzie do zabierania