Sprzedam fiat 125p 1968r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie mam do sprzedania fiata 125p z roku 1968 (zdjecia w profilu) numer nadwozia 6212 stan ogólny 4+ do poprawek blacharskich, silnik całkiem niezle gada nie bede pisał co wymieniłem bo jest tego mnóstwo , ale i jeszcze troche trzeba przy nim posiedziec. mnie nie staqc juz na jego utrzymanie tzn, u mnie sie zmarnuje bo troszke go rdza bierze a nie stac mnie na nowe blachy, a jeszcze gozej z czxasem aby go zrobic . strasznie szkoda mi go sprzedawac jest czescia mnie i bardzo sie do niego przywiazałem jednak ja dózo jezdze i musze sobie kupic inne auto, bo szkoda mi juz go meczyc...

jest w nim instalacja gazowa z roku 2000 (wbita w dowodzie)

ogólnire nigdy mnie nie zawiódł do fiata mam jeszcze pół stodoły czesci które są z nim w zestawie(bez tych czsci nie sprzedaje) auto poruszało sie na terenie Opolszczyzny i woj Slaskiego i tez tu jest do ogladania, dokładnie w reńskiej Wsi koło Kędzierzyna koźla w woj Opolskim.

jesli kogos interesuje taki fiacik to prosze p privy z proponowana cena , rozwaze najwyzsza oferte...

odświe(rz/ż)am

Wybieram opcję numer 2 czyli Ż
Pzdr

kolejny ze starej gwardii nas opuszcza

jaka cena wywolawcza?
P.S.
na priva sie nie odezwales

witam odnawiam watek bo jednaak doszło do tego ze musze sprzedac moja kochana fiacine, cena jaka mnie interesuje to 3500zł (tyle musze zapłacic za studia za rok... +dojazdy )- do samochodu dodaje mnóstwo czesci, i kilka kompletów opon z felgami

posiadam jeszcze do sprzedanie kilka czesc blacharki i oswietlenia do forda probe mk1