Kontrolka paliwa jak zrobic ?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam drobny problemik nie mam kontrolki paliwa tylko wskaznik .
Jest to troche uciązliwe słyszałem ze mozna podłączyc kontrolke.
Niestety w miejscu gdzie powinne być jest tylko miejsce, niema zadnych kabli ..... Jak to skąstrułowac ????jest to Orion 91 Proszę o pomoc i rady
Pozdrawiam

najprościej będzie jak podłączysz się do pływaka, jak wyciągniesz
pompkę paliwa to tam jest taka płytka, możesz podłączyć się do niej, lub zamontować włącznik. poprowadzić kable. itd itp. banalne.
pozdro.

UWAGA NIERÓB TEGO W DOMU niniejsza instrukcja jest dla cełów informacyjnych, skorzystanie z niej tylko pod opieką osób starszych i strażaków. niewłaściwe podłączenie grozi wybuchem zbiornika. ale co tam do odważnych świat należy.

A jeszcze jedno nie próbuj jeździć do ostatniej kropli paliwa.
można zatrzeć pompeczkę. a to kosztuje czas, nerwy i pieniądze.

Cytat:
2005-04-17 14:06:01, decki pisze:
najprościej będzie jak podłączysz się do pływaka, jak wyciągniesz pompkę paliwa to tam jest taka płytka, możesz podłączyć się do niej, lub zamontować włącznik. poprowadzić kable. itd itp. banalne. pozdro. UWAGA NIERÓB TEGO W DOMU niniejsza instrukcja jest dla cełów informacyjnych, skorzystanie z niej tylko pod opieką osób starszych i strażaków. niewłaściwe podłączenie grozi wybuchem zbiornika. ale co tam do odważnych świat należy.

Można robić w domu, pod warunkiem że jest to dom teściowej

Cytat:
2005-04-17 14:27:51, WilK pisze:
Można robić w domu, pod warunkiem że jest to dom teściowej

He he Ale niekażda teściowa jest taka jaka jest każda teściowa

Dobra bo schodzimy z tematu, niedługo bedzie o tym jak podłączyć
teściową do kontrolki poziomu paliwa

Tesh moshna

Cytat:
2005-04-17 14:33:03, WilK pisze:
Tesh moshna

podłączyć teściową żeby jej się oczy świeciły. hmm to wymaga konsultacji z teściem

no tak .. spamujecie a chlopak jak nie wiedzial tak dalej nie wie

Myslałem o pływaku no ale szybkie spotkanie ze stwórcą zbytnio mi nie lezy .. Teściowa się nie zgadza !!!!!
Ale teraz tak na powaznie czy ma ktos schemacik????
Nie ukrywam ze mi troszke zalerzy nie lubie jezdzic na styk...
Tymbardziej ze potrafi spalic a ja mam cięszką noge ...
Doradzcie Pozdrawiam

Tu masz dokładny opis:
REZERWA

[ wiadomość edytowana przez: Skolmi dnia 2005-04-17 19:45:06 ]

Dzięki za link zaczynam kąbinowac jesli się nie odezwe to znaczy ze stwórca mnie wezwał i poszedłem z dymem ......
Ale myśle zre to zadziała
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki ,,,jesli ktoś miałby jakieś pomysły to jestem otwarty na propozycje..