SPOTKANIE WARSZAWSKIE W SPRAWIE KASY NA SERWER

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
proponuję jeszcze jedno spostkanie związane z kaską na stronkę klubową.
teraz oczekuję na wasze propozycje terminu tego spotkania.

byle w tym stuleciu

Ponieważ sprawa jest pilna proponuję się spotkać w pierwszą sobotę po świętach!?

Cytat:
2005-03-25 23:03:00, mechanior pisze:
Ponieważ sprawa jest pilna proponuję się spotkać w pierwszą sobotę po świętach!?

Jestem ZA a nawet przeciw

gdzie i o której?

Wstępnie, to może na parkingu przy MACu (na któym spotkać się mieliśmy przed pojechaniem na EKO), w samo południe (jak w westernach ).
Poza tym, może by wyznaczyć mapkę i znaleźć jakiś środek Warszawy, gdzie każdy miałby po równo do dojechania (zeby w miare ludzie o tej samej godzinie mogli sie obudzić ).

i cisza...

Cytat:
2005-03-27 20:18:35, Góral pisze:
i cisza...

Ty to powiedziałeś

ale co prawda, to prawda...

A tak poza tym, to ile trzeba mieć? 30zł? (na 2lata?) Jest już jakieś info?

liczyłem po 15-20pln

Spoko

Tak tylko się pytam.
Jeśli by był inny termin albo coś jeszcze, to poczta polska pozostaje

No ja z sobota niestety bede miec problem... cos bede musial kombinowac... moze jakos wieczorem jak bede wracac ze szkoly jakos sie zgramy... jeszcze bede kombinowac bo jeszcze troche czasu ale w najgorszym przypadku to poprostu podjade do Gorala, zadzwonie, a on zejdzie do mnie na chwile po "przesylke".. o ile to nie stanowi problemu

Edit pomijajac dzis tzn dzien "mokry" nie bardzo sie bede z domu ruszac to w zasadzie cale 3 dni tj wtorek,sroda ,czw. latam po miescie.. jak mozemy sie jakos zgrac... no problem.
Mechanior mowil ze po 17 moze udaloby sie w tygodniu jakos spotkac. Co powiecie na np czwartek na 19-20 ( sroda ze wzgledu na mecz odpada ) Moze byc i Mall

[ wiadomość edytowana przez: 1bobo dnia 2005-03-28 01:04:30 ]

A morze mechanior będziesz na Grójeckiej w sklepie? Bo ja tam we wtorek będę.
A ja nawet nie wiem, gdzie ten Mall jest A o tej godzinie, żebym miał tam dojechać, to niby ile mam jechać?
Ale jeśli będą wszyscy za, to niech i tak będzie

Wycentrujmy jakiś środek Bo skoro Piszesz Bobo, że "może być i Mall" znaczy, że też aż tak blisko nie masz

Cytat:
2005-03-28 01:17:01, MikeB pisze:
Wycentrujmy jakiś środek Bo skoro Piszesz Bobo, że "może być i Mall" znaczy, że też aż tak blisko nie masz

Mniej wiecej cale miasto.. ale jak juz sie spotykamy tam no to niech tak bedzie.... sprawdz w "knajpiany spot wawa" tam masz dokladnie napisane gdzie to jest i nawet jak dojechac o ile pamietam

Jesli sie zgadzamy na czwartek to trzeba rozeslac troche privow/mailow/gadugadow i innych zeby jednak pobic dotychczasowy rekord 45 zl

Niech reszta się wypowie, ale jeśli ma być wieczorem, to wolę do kogoś podskoczyć wcześniej w tygodniu, niż jechać do bestmallu ponad godzine, albo dłużej, a potem podobnie wracać

coś Mike rzeźbisz... nawet w godzinach szczytu przejazd przez W-we nie zajmuje mi godziny... po prawej stronie masz taki pedał... on służy do szybszej jazdy

dla mnie może być gdziekolwiek. jak raz w miesiącu się przejadę przez miasto to nie jest poświęcenie, a ze znajomymi chętnie się spotkam.

No mi powrót ostatnio ze szkółki zajął tyle a nawet więcej niż godzine, dodam że przy zachodnim samym stałem ze 30min a dalej nie było lepiej
Który od prawej?

Cytat:
2005-03-28 13:38:15, MikeB pisze:
Który od prawej?

Czwarty

Konkrety Panowie...
Czy tylko my w Wawie jestesmy w klubie??

Cytat:
2005-03-28 15:52:25, 1Bobo pisze:
Czwarty

OK - ale przyśle wam rachunek za użycie nitro w mieście

Może tylko my..
A może okaże się dzień przed

Widzicie -> szkoda, ze odbieracie status Klubowicza, jak się zmieni auto na nieŁadne, bo ja nie jestem pewien, czy jako Przyjacielowi wypada mi sponsorować serwer klubowy...

MArio, nie zaczynaj

panowie, konkrety. ja się dostosuję.

HHmm a może stworzymy status sponsora??