MotoNews.pl

[s] 126 el wyprzedaz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do sprzedania:

- caly silnik oprocz bloku (glowica planowana na okolo 2 mm chyba ze dwa gwinty do kolektorow wydechowych sa do zrobienia ale to grosze kosztuje, glowica nie popekana, tloki i cylindry maja po 15 tys km, wal na pierwszy szlif ale nie jestem pewien tego w kazdym razie chyba go na dotarciu przytarlem - glupio brzmi wiedz oddam za grosze, rozrzad jest nowka - lancuszek i kola (500km), nowa pompa oleju, zamach seria, sprzeglo i docisk w stanie dobrym, altek dobrze laduje i dziala, rozrusznik palony z kluczyka dzialajacy)
- nanoplex z cewka (bez czujnika polozenia walu bo sie kabel przetarl)
- lampy przednie H4
- 2 x WESEM 152 mm 3 miesieczne
- skrzynia rocznik 98, chyba synchro 2 nie specjalnie dziala i poloski maja minimalny luz
- elektrodmuchawa (z bagaznika)
- 4 opony Sawa Effecta + 135/80 R12, jeden sezon, stan dobry, felgi proste tylko rant gdzie niegdze zgiety, powiedzmy ze felgi daje za free do oponek
- bagaznik na dach do klasyka
- lewarek, komplet kluczy
- polroczny akumulator (nawet gwarancje gdzies mam jeszcze) do podladowania ale trzyma idealnie.
- zegary bez przebiegu dziennego ze stanem 92000 prawie, bez tej czarnej wkladki co jest z cisnieniem opon (jest biala tam bo czarna zgubilem) brakuje mu tez igielki na ktorej zatrzymuje sie wskazowka predkosciomierza na postoju i jednej srobki co przednia ramke przykreca (lewa dolna )
- pasy przednie bezwladnosciowe sprawne

Oferty z cenami na PRIV, wolalbym te ciezsze rzeczy odbior osobisty bo np skrzyni biegow to ja poczta nie wysle

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-04-04 18:31:22 ]

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-04-04 18:35:34 ]

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-04-04 18:42:00 ]

Wstępnie zaklepuje oponki

oblukalem licznik, ma urwane prawe tylne mocowanie (nie latal u mnie w aucie), tarcza jednak cala czarna - znalazlem , i w tym nieuzywanym przycisku po lewej jest dziurka po diodzie, nie chce duzo za liczniczek, jakies 20 zl

edit:

mam jeszcze:

- niecieknacy bak paliwa i cala ten rure wlewowa ta co idzie pod boczkiem razem z guma ta co jest wokol baku i korkiem na kluczyk
- oswietlenie tablicy rej to oddam za darmo komus kto bedzie chcial (dorzuce do zamowienia )

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-04-04 19:35:50 ]

Ile za halogeny, zarowki i kable sa ??

Cytat:
2005-04-04 19:38:41, mate17 pisze:
Ile za halogeny, zarowki i kable sa ??

zarowki H3 55W kable nie sa oryginalne tylko dorobione (dluzsze) mocowania tez sa no i jeszcze czarne oryginalne zaslepki , pojda za 30 + wysylka ze wszystkim (wysylka kolo 6 zl)

Biore, czyli za 30zl 2 halogeny z zarowkami gotowe do montarzu ?? jaki stan jeszcze ??

Cytat:
2005-04-04 19:49:34, mate17 pisze:
Biore, czyli za 30zl 2 halogeny z zarowkami gotowe do montarzu ?? jaki stan jeszcze ??

stan no jak dla mnie idealne : acha i to sa dalekosiezne

reszta na PRV

HALOGENY SPRZEDANE

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-04-04 19:51:45 ]

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-04-04 19:52:26 ]

Wezme halogeny bez wysyłki 35 złotych przyjade po nie w nastepnym miesiącuu do poznania bo bede u ciotulki co Ty na to ?
Masz może jakieś cześci jeszcze !!

Ile za akumulator ???
Ew transport dałoby sie skolowac...

Cytat:
2005-04-04 19:55:32, dt01 pisze:
Wezme halogeny bez wysyłki 35 złotych przyjade po nie w nastepnym miesiącuu do poznania bo bede u ciotulki co Ty na to ? Masz może jakieś cześci jeszcze !!

halogeny juz sprzedane Mate17 juz wplacil pieniadze

mam tylko to co wypisane

Cytat:
2005-04-04 20:02:27, CZUCZU pisze:
Ile za akumulator ??? Ew transport dałoby sie skolowac...

aku 40 zl (CENTRA 34Ah)

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-04-04 20:06:21 ]

Szkoooooooda ... masz przednią lampę ? i obwódki te czarne plastikowe do okoła co występują w el-ach. ?

Cytat:
2005-04-04 20:16:00, dt01 pisze:
Szkoooooooda ... masz przednią lampę ? i obwódki te czarne plastikowe do okoła co występują w el-ach. ?

mam i lampe a nawet 2 H4 z jakimis zarowkami typu pseudo ksenon ale dobrze swieta i philips blue vision na postojowkach

lampa + obwodka daje 15 zl plus 6 zl przesylka za sztuke w promocji 2 lampy + 2 obwodki za 30 (w tym przesylka )

Za bak z wlewem i korkiem ile chcesz ??

Cytat:
2005-04-04 20:22:11, _Szary pisze:
Za bak z wlewem i korkiem ile chcesz ??

30 zeta chyba styknie ale odbior osobisty

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-04-04 20:29:40 ]

Też sie pomysł. Na 99% będę niedługo w POznaniu. Na driftingu czyli. Przytrzymasz tyle czasu ??

W komplecie jest czyjnik poziomu ?? bo mi głównie o niego chodzi, ale jakiś kretyn przykleił go POXIpolem i musze teraz cały bak wymieniać :|

Cytat:
2005-04-04 20:54:32, _Szary pisze:
Też sie pomysł. Na 99% będę niedługo w POznaniu. Na driftingu czyli. Przytrzymasz tyle czasu ?? W komplecie jest czyjnik poziomu ?? bo mi głównie o niego chodzi, ale jakiś kretyn przykleił go POXIpolem i musze teraz cały bak wymieniać :|

szczerze nie wiem bo ojciec zdejmowal bak ale zaraz sie zapytam, tzn na pewno jesli tata nie demontowal czujnika to on tam jest a spoko ze przetrzymam nie pali mi sie

Nie chcesz czasem sprzedać przedniej szyby o ile nie ma rys i jest w dobrym stanie, może tylną belke ze zdeżakiem o ile jest prosta?? i nie zrzarta, jak chcesz to sprzedać to daj info za ile, pozdro

Wezme te lampyz ramkami i żarówki z promocji za 30 zeta i jak możesz wyszarp uszczelkę do okoła wlewu paliwa tam gdzie jest korek bo w moim zabrakło tego

Ps. przyjade po to pod koniec miesiąca początek nastepnego, co Ty na to ?? Bo oddaje swojego elx-a do blacharza na dniach jak załatwie ubezpieczenie, wiec staram sie powoli załatwić wszystkie poczebne mi graty. Apropo masz szarą tapicerke czy czarną ?? Bo może miałbym większe zamoooowienie... :]

Cytat:
...jak możesz wyszarp uszczelkę do okoła wlewu paliwa tam gdzie jest korek bo w moim zabrakło tego
Ps. przyjade po to pod koniec miesiąca początek nastepnego...

Jeśli sie dobrze zrozumieliśmy z Owz'em to ja to biorę w komplecie z bakiem i wlewem
A poza tym chyba będę tam szybciej

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2005-04-04 21:23:59 ]