MotoNews.pl
9 Gaz w okolicach Krakowa - uważajcie na... (91963/0) - PT

Gaz w okolicach Krakowa - uważajcie na...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeżeli ktoś chce zakładać gaz LPG w okolicach Krakowa, to ostrzegam przed facetem Arkadiusz Nowak. Dlaczego?
1. Przekładał umówiony termin
2. Zmieniał adres pod którym miał być prowadzony montaż
(to do przeżycia)
3. Montaż miałbyć zrobiony w ciągu jednego dnia - były 2 dni
4. Po założeniu nie zatankował gazu "za dyche" by sprawdzić instalacje. Musiałem zatankować za własne pieniądze i zarządać sprawdzenia szczelności
5. Od ponad miesiąca nie mogę się doprosić o homologację. Dzwoniłem do firmy która jej udziela - ponoć do tej pory nie dostali od niego nic.
6. To ja muszę do niego wydzwaniać i się dopytywać, zamiast jak normalny czlowiek czekać na telefon z przeprosinami
7. Od początku usiłował mnie naciągnąć na wyższą cenę montażu niż ustalona
8. Zachowuje się arogancko odkąd wziął kasę (głupi, zapłaciłem bo sądziłem, że w obecnych realiach homologację dostanę "normalnie" i wg obietnicy)
Nie dajcie się skusić niższą ceną. W ogólnym rozrachunku żałuję, że nie dopłacilem 100zł w innym zakładzie i mialbym już z głowy. Wątpliwym jest czy obiecywana gwarancja w razie czego będzie realizowana.
pozdrawiam

przykra sprawa, ja natomiast polecam firmę zakładajaca gaz w Rybniku na piaskach. Jakby ktos był chętny to dam numer telefonu. Fachura na maxa, kilku ludzi na raz robi, czyli jeden to drugi swoje trzeci swoje, mają różne tam atesty i wyróżnienia, jeden z nielicznych w okolicy który może kształcić innych oficjalnie. Co do cen to są pośrodku, przynajmniej byli, nienajdrożsi i nie najtańsi. Tam gdzie dziury zrobili to zaraz je konserwowali itd tacy szczególarze i tacy powinni być. Na temat gwarancji to nie wiem bo nie potrzebowalismy jej uzywać. pzdr

Jezeli moge polecic tez jakis warsztat to w Swidnicy. Sytuacja taka jak w rybniku kilku chlopkow i kazdy od czegos innego. Robia kazde auto w pare godzin + tankowania + papiery. Dokladnie wszystko. Polecam. Adres i numer w kazdej chwili.

no to prosze o adres w Świdnicy, pozdro!

Auto BRC System
Skladowa 3 ( wylot na Dzierzoniow)

Pamietam tylko komorke do szefow: 0607559622 i 0607559642

Pozdro!

Cytat:
2005-04-16 12:05:44, Kornicek pisze:
Auto BRC System Skladowa 3 ( wylot na Dzierzoniow) Pamietam tylko komorke do szefow: 0607559622 i 0607559642 Pozdro!

Dzierżoniów tam sie urodziłem i juz dawno tam nie byłem...
Sorry za OT

[ wiadomość edytowana przez: jeztom dnia 2005-04-16 12:11:03 ]