Okradli mnie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ukradli mi porfel a co za tym idzie

dowod osobisty
karte do bankomatu
karty do wypozaczli video
karty programow partnerkich orlen, shell, bp, statoil
12zl

z jednej strony to jestem wkurzony a z drugiej ale sie nacieli
na koncie mam 2,63zl

pozdr

ale troszkecie szarpnie po kieszeni wyrobienie dowodu i tak dalej.....!pozdro

zglos to na policji bo mnie jak ukradli to wzieli telefony na moje papiery, wiec dobrze ze zglaszalem bo mialem co nieco na podkladke ze jednak nie bylem to ja....

no i karta do bankomatu 30zl

ale w sumie dowod mialem stary model wiec przynajmniej bede mial
motywacje zeby miec nowy

Taki pomysl mi przyszedl do glowy ze sobie wydrukuje 200zl na laser color i bede trzymal w porfelu jak mi znowu ukradna to przynajmniej sie nie pociesza

Kiedys podobnie robilem z rowerem, jak juz musialem zostawic przed sklepem to odpinalem hamulce .... jeden misio patysio malo sie nie zabil buhahahaha

pozdr

Juz wszystko zgloszone

pozdr

A to łajdaki Danielku nie pakusiaj. Z tym rowerkiem to tez niezly urwis byles
My czasem w niedziele przyklejalismy monete do chodnika
No ale zeby nie robic OT, to pochwale sie ze pije mleko i dzis przyjeli mnie do pracy
Pozdrawiam.

Thaniel taki duzy chlopczyk i dales sie okrasc? To oczywiscie żart bo jednak wyrobienie nowych dokumentow troche szarpinie po kieszeni.. chyba ze zlodziej odesle CI dokumety...

Zoom ja z siostra to na sznurek portfel dawałysmy i to na taka mala uczeszczana droge, ale sie ludzie nabierali... i robiłysmy to do czasu jak siostra kryjac sie w kukurydzy wbiła sobie w noge rozbita butelke.

ehhh najgorsze sa dokumenty duzo biegania i wogole ale zycze powodzenia...

Storm *auć*
Thaniel moze Ci oddadza... okładke

szkoda dokumentow... dobrze ze kasy nie miales za duzo przy sobie...

Ja mam alergie na urzedy wiec pewnie dowodu nie bede mial dluuugo

pozdr

tak mi sie przypomnialo jak kumplowi ukradli dokumety a po tygodniu zglosila sie policja bo znalezli je wiakims sklepie po wlamaniu podrzucone ale biedak musial sie natlumaczyc bo juz go prawie oskarzyli

Dzis telefon od mojego taty .... ktos dzwonil ze dokumeny ktos znalazl i zostawil na poczcie na ulicy ordynackiej .... poszedlem tam pytam ochroniarza gdzie moje papiren a on ze byl gosc taki siwy dosc wysoki i mowil zeby poczekac no to czekam ....

po 30 minutach przychodzi facio jedzie od niego na kilometra wóda
daje mi papiery ogladam no kurde moje wszystko oprucz karteczki malutkiej z napisem 9073 PIN !!!! skurwiele kradna a pozniej udaja ze znalezci ...... guwno dostal odemnie ..... a papiry mamb

pozdr

no to gitara. liczyl na znalezne... widocznie sie przewiozl na zawartosci

kojarze jego morde wiec to pewnie od mi ukradl portfel skuwiele .... no coz czlowiek sie uczy na bledach a moj dowod osobisty weteran juz 3 razy kradziony -> znaleziony

pozdr

Super

Najważniejsze że sie "Znalazło"