| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SICNeSS HF MEMBER SCOUPE Szczecin | 2005-04-16 11:38:07 Od jakiegos czasu mysle o zalozeniu gazu w scoupe.
zastanawiam sie tylko ile to moze kosztowac... bo auta te wsumie są na wtryskach, i wszyscy mowia cena 2-3 tysiące. a dorwalem ostatnio pewien wątek u nas na forum. http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=88176&c=89&f=7 chodzi mi o wypowiedz ghost2255 ktory napisal ze zalozyl gaz za 1400zl. hmm z drugiej strony jesli to sie okaze nie mozliwe zalozyc za taka cene. to mam mozliwosc zalozenia gazu u kolesi w warsztacie, tyle ze nie bede miec homologacji, czesci wlacznie z butla i kablami bede uzywane i na lewo zalatwiony wpis do dowodu rejestracyjnego. cena tego okolo 300-500 zl. i nie wiem wlasnie co o tym myslec, zwrocilo by sie bardzo szybko. ale czy moze byc jakies BOOM czy cos ? wsumie kolesie zakladali juz z 10 razy gaz i jak na razie nic nikomu sie nie stalo. co myslicie? |
Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-04-16 12:38:53 Ja jestem przeciwnikiem tego typu kombinacji! Jak juz zakładać to pożądną instalacje z homologacją i naprawde poszukać zakładu co umie to robić... , popytać sie pojeździć nic na siłe, bo potem problemy są!
Na tym forum napewno znajdziesz dużo odpowiedzi i naprawde dobrych fachowcówOBD Do Scoupe jak najbardziej II generacja sie sprawdza!Wyczytałem gdzieś że do Hyundia, Kia,Nissan polecane są instalacje na Autronicu AL 700 i pochodne, że sie sprawdzają! Ja mam Autronica(emulator, krokowy,) i jest ok , wszystko chodzi dobrze, problemów mi nie robi! Mam przejechane około 13kkm a kosztowała chyba 1800zł! [ wiadomość edytowana przez: Tomasz1023 dnia 2005-04-16 12:40:28 ] |