Spot w Bukowinie Tatrzańskej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam od 11 do 14 listopada jest jakby wolne moze spotkamy sie w górskim klimacie (1800kg na luzie pod góre?)

miałem na myśli spocik

My oczewiście będziemy.

hehehe to wiem podobno KUBA i jego kumpel Andrzej tez a raczej napewno

Może w przyszłym tygodniu moja Żoneczka wpadnie do was to się zgadacie co do wyjazdu

Cytat:
2004-10-21 13:56:36, arti-77 pisze:
Może w przyszłym tygodniu moja Żoneczka wpadnie do was to się zgadacie co do wyjazdu

No wiesz, jak chcesz żoneczkę samą puścić, to proszę bardzo. Za resztę nie odpowiadam..............

NIEZDZIW SIĘ JAK CIĘ BĘDZIE WYPRZEDZAĆ-LEWĄ LUB PRAWĄ-BO OMESIA ŚMIGA I POD MOJĄ NOGĄ I POD OBCASEM
pozdr.
DO ZOBACZENIA W GÓRACH !!?

do zobaczenia w górach

Robertho gdzie jedziesz?

Na 90% do Bukowiny

Cytat:
witam od 11 do 14 listopada jest jakby wolne moze spotkamy sie w górskim klimacie

Kto ma wolne to ma, ale ja niestety nie

Cytat:
2004-10-20 19:49:29, fryzjer pisze:
hehehe to wiem podobno KUBA i jego kumpel Andrzej tez a raczej napewno

No niestety nie
W Omci serducho zaniemogło i bedzie reanimowane.
Akurat wolny termin u mechanika w tym czasie.

Witam, będziemy od 10go wieczorem do 12go rano w Bukowinie razem ze znajomymi, więc chętnie na kilka chwil sie z Wami spotkamy. Jakieś miejsce gdzie możemy Was zobaczyc? My będziemy mieszkać na Długiej.
Pozdrawiamy
Danek & Mariola

nie pamietam ulicy ale spedzimy dużo czasu pod "Stancyjom" około 400 m od klina znajdziemy sie po bestjach!!

Cytat:
No wiesz, jak chcesz żoneczkę samą puścić, to proszę bardzo. Za resztę nie odpowiadam..............

kuba:
powiem Ci, ze zona Artiego-77 jest niczego sobie.

Na lamach tego forum pozwole sobie pozdrowic zone Artiego-77.

och!Dziękuje bardzo!Bo "niczego sobie " to chyba komplement??????????????????????????Pozdrawiam ARTIÓWKA

Tylko i wylacznie komplement.

rw... skoro już mowa o żonach... to co z tym telefonem?

Mlody_omega:
ja zupelnie nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz.

Cytat:
2004-12-23 20:54:21, rw12 pisze:
kuba: powiem Ci, ze zona Artiego-77 jest niczego sobie. Na lamach tego forum pozwole sobie pozdrowic zone Artiego-77.

Nowości to ty nie powiedziałeś (napisałeś).
Od dawna wiadomo, że Nasze Żony (Dziewczyny) są "niczego sobie"