Nowe zdjęcia !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka!!
Już wstawiłem nowe fotki mojego essiego!! Na pierwszym zdjęciu (w profilu) widać jak wyglądał jak go kupiłem a teraz wygląda tak jak na pozostałych. Wiem że jeszcze czeka mnie długa droga do tego aby te autko prezentowało się naprawde "dobrze".

Podobaja mi sie te alu Pozatym to seria chyba

Cytat:
2005-04-17 12:43:56, NoSeK pisze:
Podobaja mi sie te alu Pozatym to seria chyba

No!! Przyciemniłem tylne lampy,dołożyłem hokej od golfa,no i zegary białe z niebieskim podświetleniem. A tak poza tym to seria.

niop! alu wypaśne!

ładne aluski

aluski miodzio. jeszcze przydało by się coś zrobić ze zderzaczkami i będzie git.

Wrzuc zderzaki w kolor ... i zdejmij listwy ... i nie bedzie seria ... bedzie piknie

Cytat:
2005-04-17 12:59:10, dkorek pisze:
aluski miodzio. jeszcze przydało by się coś zrobić ze zderzaczkami i będzie git.

Ano!! Ze zderzaczkami teżcoś bedzie. W tygodniu jade do Holandii więc może tam coś na szrocie znajde ciekawego.

Alusy masz zarąbiste!!!! SUUUUPER!!!!

Cytat:
2005-04-17 13:07:33, mirasEssiMkVII pisze:
Alusy masz zarąbiste!!!! SUUUUPER!!!!

Haha!! Sie wie!! Tym bardziej że dałem za nie 500 zł.(bez opon).

fele wyglądają jakby miały ciąć na żyletki wszystko na co trafią po drodze. I like it!

Niby seria, a jednak nie zupełnie... Nie jest źle, essik coraz ładniejszy Czekamy na fotki dalszych zmian...

Lampy tylne masz pelen wypas - takie jak moje
Zaloz spoilery progowe (mam na sprzedaz oryginaly RS - jak cos wal na priv) ,zaloz jeszcze nakladki na zderzaki - ale piszesz,ze masz hokej z przodu to zaloz dokladke na tyl chociaz - tak jak ja mialem kiedys :

niom aluski nietypowe ale fajne