Skierniewickie Święto Kwiatów Owoców i Warzyw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jesli ktoś ma ochote wpaś na nasze świeto to prosze o jakis kątakt ze mną kto i ile osób aby zapewnić im jakis nocleg domek 20zł namiot 10zł ,więcej informacji u momoich koleów z klubu trabanta
www.cartoontrabant.pl Było by miło

Zlot odbył by sie 16 -18 września 2005 nocleg bolimów albo Nieborów., Niestety dopiero teraz do mnie dotarła ta informacia
ps jesli śą chętni to prosze o kontakt z kolegą z clubu trabanta pod numerem 604-579-489

często przejeżdzam przez Nieborów i Bolimów... ale tych posiadłosci Hrabiego Bolimy jeszczem nie widział )

bo to bunkier pod ziemią!

Cytat:
2005-09-07 07:29:32, paulus77 pisze:
często przejeżdzam przez Nieborów i Bolimów... ale tych posiadłosci Hrabiego Bolimy jeszczem nie widział )

Cytat:
2005-09-07 08:35:26, SPAjK pisze:
bo to bunkier pod ziemią!

Nie wiem, czy na pewno moge Wam zdradzic polozenie moich rodzinnych posiadlosci, ale miejcie na uwadze to, ze na dzwiek slowa "panewka" kazdy z Bolimowiczan ugosci Was w swoich progach...

Cytat:
2005-09-08 01:36:29, BolimA pisze:
[...] ale miejcie na uwadze to, ze na dzwiek slowa "panewka" kazdy z Bolimowiczan ugosci Was w swoich progach...

Hmmm... dziwne - wg mnie powinni prowadzić przed oblicze hrabiego lub... spieprzać w popłochu...

Cytat:
2005-09-06 20:01:19, PrezesHerbert pisze:
Jesli ktoś ma ochote wpaś na nasze świeto to prosze o jakis kątakt ze mną kto i ile osób aby zapewnić im jakis nocleg domek 20zł namiot 10zł ,więcej informacji u momoich koleów z klubu trabanta www.cartoontrabant.pl Było by miło

Serdecznie dziękujemy za zaproszenie! Jednocześnie przepraszamy za kolegów, są... ee. trochę nietutejsi, a czasem obecni nieprzytomni

Nic nie szkodzi musicie kiedys wpaść do Skierniewic za spocik

[ wiadomość edytowana przez: PrezesHerbert dnia 2005-09-23 11:16:48 ]