MotoNews.pl

Alusy + dystanse

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zainteresowanych odsyłam do mojego postu "sprężynki" najważniejsze dane alusy 15" et45 firmy BBS cena 380pln dystanse wraz ze śrubami mocującymi robione na zamówienie 250pln. Ceny oczywiście do negocjacji . Pozdrawiam

Czy jest możliwość abyś alu przytrzymał do końca miesiąca. wziąłbym je ale bez dystansów. jaka forma płatności?

Cytat:
2005-04-19 18:07:12, Baspio pisze:
Czy jest możliwość abyś alu przytrzymał do końca miesiąca. wziąłbym je ale bez dystansów. jaka forma płatności?

co do przytrzymania nie ma raczej problemu, w sumie ja też czekam aż te moje "nowe" się odnowią co do płatności to najlepiej gotówa i z rączki do rączki tylko gdzie umówimy się na dobicie tranzakcji? a przy okazji QLogic jesteś niezastąpiony

[ wiadomość edytowana przez: riko dnia 2005-04-19 18:13:45 ]

[ wiadomość edytowana przez: riko dnia 2005-04-19 18:14:12 ]

[ wiadomość edytowana przez: riko dnia 2005-04-19 18:15:49 ]

Rychu zrób fotki tych "nowych" i wstaw do postu

Myśle iż Nowy Sącz będzie dobrym miejscem o ile to ta Limanowa i jeśli tu jesteś co jakiś czas. a przy okazji to jaka jest cena regeneracji ?

Sorki za zawracanie głowy. Popatrzyłem na ceny opon
wyżej d... nie podskocze
a na samych alusach jeżdżić się nie da
temat dalej otwarty

Cytat:
2005-04-19 18:16:52, Norbert84 pisze:
Rychu zrób fotki tych "nowych" i wstaw do postu

co do fotek to nie zrobie Wam tej przylemności a to dlatego by nie zapeszyć, juz raz się pochwaliłem i fele wcieło gdzieś w polsce wyglądają a dokładniej będą wyglądać całkiem ciekawie napisze tylko że mają mieć ok 8cm polerowany parapet i zostanie mi jeszcze śmignąć się pastą na BLACK a na szyje zarzucić łańcuch z tombaku o oczkach zbliżonych do łańcucha kotwicznego