MotoNews.pl
5 Gril mk7 (90750/45) - PT

Gril mk7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no wlasnie niemam wlasnego pomyslu jak mozna przerobic gril ten z wersji ghia srebrny.kiedys mialem tez z tylu taka obramowke srebrna wokol rejestracji lecz teraz juz jej nie mam,z przodu tez juz nie chce,moze ma ktos jakiegos pomysla na wyrzucenie go i wstawienie innego hmmmm wlasnoroba a moze kupowany...a moze ktos taki chce na zamiane gril oryginalny ze znaczkiem patrz profil

Nie moge Ci nic zaoferowac w zamian, ale wyslij na PW ile bys chcial za ten chrumkowany grill

jestem zainteresowany takim grilem chromowanym a w zamian posiadam oryginalny grill ze znaczkiem forda. Proszę o kontakt na
GG 5645183 lub 695450941
Jak masz jeszcze tylna podkładkę pod tablice to też jestem zainteresowany.
Mozemy się dogadać i coś dopłace... mogę zriobić zdjęcia mojego grilla.
Czekam na kontakt.

NoSeK przerobił swojego grilla w fajny sposób, zresztą Bakster miał podobnie w starej Mk7-ce.

A ja przerobiłem swojego (plaster miodu) - zdjęcia widać w profilu.

Na allegro jest gościu, co ma za 199zł grill a'la Kamei do Mk7.

Cytat:
2005-04-09 10:18:02, MAG pisze:
NoSeK przerobił swojego grilla w fajny sposób, zresztą Bakster miał podobnie w starej Mk7-ce. A ja przerobiłem swojego (plaster miodu) - zdjęcia widać w profilu. Na allegro jest gościu, co ma za 199zł grill a'la Kamei do Mk7.

A w jaki sposob przerobiles swojego grila?? To jest plaster miodu z naciagnieta siatka??

Cytat:
A w jaki sposob przerobiles swojego grila?? To jest plaster miodu z naciagnieta siatka??

Dokładnie tak, tyle że palster miodu został usunięty - została sama ramka.

a ja tylko kupiłem siatke i zaczołem z niej profilowac kształt grila, zajeło mi to pół dnia ale efekt mi sie podoba foto w profilu