MotoNews.pl

Cena regulacji luzu zaworow i wyprzedzenia zaplonu ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hmmm no wlasnie sie zastanawiam ile ta przyjemnosc ktos z Wroclawia robil, gdzie ?? za ile ??

Witaj.

W w-wie 250-320 zetów

Pozdro.

generalnie sama regulacja to ok.180; +płytki szt. 25; pozdro.

Cytat:
2005-04-11 21:54:31, Duckling pisze:
Hmmm no wlasnie sie zastanawiam ile ta przyjemnosc ktos z Wroclawia robil, gdzie ?? za ile ??

w GTI nie ma przewidzianej w ogole regulacji zaworów- na szczescie, a z ciekawosci powiem, ze crxach tzreba to robić co 10-20kkm
a kąt wyporzedzenia możesz samemu zrobić, stroboskop plus śrubokrecik i dasz rade w 15min

niestety z mechaniki to mi swietnie wychodzi naprawianie kosiarek, UAZow i skuterow snieznych, jakos jeszcze za autka sie nie bralem... tzn za toyki zbyt ja lubie zeby cos spieprzyc... hmmm a Ty przestawiales u siebie ?? chyba jestes z wrocka prawda ??

Cytat:
2005-04-12 23:07:37, Duckling pisze:
niestety z mechaniki to mi swietnie wychodzi naprawianie kosiarek, UAZow i skuterow snieznych, jakos jeszcze za autka sie nie bralem... tzn za toyki zbyt ja lubie zeby cos spieprzyc... hmmm a Ty przestawiales u siebie ?? chyba jestes z wrocka prawda ??

mi z mechaniki naprawianie GAZa wpadnij na spota bo widze, że bedzie o czym porozmawiac spotkli w niedzielke pod andersej,z azwyczaj około 19 pokaże ci co i jak

Hmmmm to ja sie pisze... wpadne napewno zobacze moze mi chlopaki w cenie przestawia rozrzad, w sumie firma mojego wujka jak nie to szykuj sie na niedziele ehhhhh no to trzeba bedzie autko wymyc

Fajnie sprawa zalatwiona, okazalo sie ze odkad ja mam jezdze na 17st

Duckling jak smiem sie domyslac masz LPG ?

Tak, ale wczesniej tj. jakies 1500km wczesniej nie mialem jezdzila na Pb98, choc czesciej na 95Pb dobrej jakosciowo + zawsze Gasoline Additive typu Shell, no i nic takiego nie bylo... teraz jezdze na LPG przewaznie choc do startu dostaje Pb98, a LPG albo BP albo Shell nic innego...