Zaproszenie do Poznania na I el. GT Drifting Club 2005 :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze troche poznawo o tym mowie.. ale moze jeszcze ktos sie skusi. Zawody odbeda sie w niedziele, na Torze Poznan..

GT DRIFTING POZNAN

Ojjj.. bedzie sie dzialo

Jacys wielkopolanie sie wybieraja ??

Cytat:
Jacys wielkopolanie sie wybieraja ??

Napewno Polody się wybierze

Cytat:
2005-04-16 20:09:21, Leszek_Gdynia pisze:
Napewno Polody się wybierze

no on w sumie jest jednym z organizatorow wiec trudno zeby go nie bylo

Kto jest u nas dobrym drifterem w klubie? Janisz, Bobo, Góral,Koliber??
Przecież trochę ślizgaliście się tej zimy!

Cześć humelku - tak jak coi mówiłem przez tel - to mam sporo spraw do załatwienia w niedziele.....a w dodatku wszystkie fundusze przeznaczam na zlot który juz za tydzień.....
Na lotnisku w Kazimierzy B. zrobimy sobie swój własny drift

Właśnie sobie ogladałem stronkę i widze, ze bedzei znowu sriftowąłe PF 125p z jakimś DOHC pod maską na 2 gaźnikach

Ciekawe czy znowu będzie dach ?

Cytat:
2005-04-16 20:18:56, Leszek_Gdynia pisze:
Właśnie sobie ogladałem stronkę i widze, ze bedzei znowu sriftowąłe PF 125p z jakimś DOHC pod maską na 2 gaźnikach Ciekawe czy znowu będzie dach ?

bedzie tez chyba jeszcze jeden fiat.. a ten pickup ma miec 4 pojedyncze webery )) musze to zobaczyc...

Ślizganie an śniegu to inna bajka niz to na asfalcie...
Fiatem 125 pickupem będzie śmigał Polody!!!
Mam gdzieś filmik z treningów jak jakiś jaguar driftuje i całkiem nieźle mu idzie.

Cytat:
2005-04-16 20:57:13, janisz pisze:
Mam gdzieś filmik z treningów jak jakiś jaguar driftuje i całkiem nieźle mu idzie.

ano.. tylko silnik dziwny jak na drift bo 2,7 turbo diesel.. no i skrzynia automat )))

Ważne że ma tyle powera żeby ładnie zamielić i pewnie seryjnie jest wyposażony w szpere. Wyłączył asry i inne duperele i jest fun.

Kto nie byl niech zaluje )) Ale jazda... Niesamowity zapach palonej gumy.. ryk silniczkow ) Ahhhh...

Same zawody wedle mnie staly na naprawde dobrym poziomie.. Chyba nie musimy sie nieczego wstydzic przed drifterami z innych krajow... Chlopaki (startowaly rowniez 2 kobiety) ostro wymiataja...

Impreze zdominowaly BM'ki (oczywiscie ze wzgledu na tylni naped, no i silniczki).. Troche 3'ek, 5, rowniez w wersji M... Startowala tez replika AC Cobra, Ford Taurus (skasowal tylni most), Mercedes, i 2 poczciwe Kanciaki.. z silnikami DOHC... A... no i oczywiscie najmocniejsze autko zawodow Mitsubishi Lancer EVO V..

Jako ze mialem okazje poznac (kumpel kumpla) kibicowalem BMce z numerem 30 (Yoooou Rambo).. Niestety w polfinale ulegl innej 3 - kombi... Nie poddaje sie jednak i zapowiada walke w nastepnej eliminacji

Jesli chodzi zas o opinie na temat innych zawodnikow moim faworytem byl kierowca srebrnej M3.. Nie wiem czy wygral, ale jezdzil naprawde rewelacyjnie. Rownie dobrze wypadl Mielcarek w 400 konnej M5... ale tu juz dalo sie wyczuc roznice klas autek... 200 kilku konne M3 i ten potwor.. No ale walka byla..

Jako ze nie bylem na rozdaniu nagrod nie wiem kto zwyciezyl.. Wyniki dla zainteresowanych napewno pojawia sie na stwonie www.drifting.pl...

Szkoda ze nie bylo zadnej Lady.. No ale moze nastepnym razem ktos sie skusi ))

Janisz: Polody niestety nie pojawil sie tym pick'upem.. pojechal pokazowke swoim "Dziadem".. przewozac jednoczesnie na fotelu pasazera przedstawiciela firmy oponiarskiej Toyo... (gosc wysiadal na miekkich nogach.. o malo nie zaliczyl gleby)

[ wiadomość edytowana przez: humel dnia 2005-04-17 19:20:13 ]