KJS Syców II eliminacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dostałem wiadomość od organizatora że 3 Kwietnia o godzinie 10:30 na placu targowiska w Sycowie od będzie sie II eliminacja o tytuł ,,Mistrza Kierownicy,,

Startujesz?

może już jakieś punkty mam za 5 miejsce po ostatnim to warto by było staryować do końca, raczej postaram się przybyć ale mam szkołe i nie wiem czy nie będą egzaminy czasem i nie wiem czy uda mi się wkońcu wzmocnić auto bo teraz bedzie sucho to moc bedzie miała duże znaczenie ale przynajmniej bedzie można normalnie jeździć a nie na łysych oponach po lodzie

No to popatrzymy

i po zawodach cholera mam egzaminy i nie wyrwę się

A ja popatrzę i napisę co i jak

ja chcieć na rajda

No to przyjeżdżaj - jeśli szkołę można nadrobić.

PS: Nie wiesz, czy jest już coś zmontowane z zimowej edycji?

WAŻNE !! IMPREZA ZOSTAŁA ODWOŁANA!! Z PRZYCZYNY ŻAŁOBY NARODOWEJ

Imprezę przeniesiono na 17 kwietnia - dokładnie w dzień pierwszej eliminacji w Skarbimierzu...

Tak dokladnie, impreza odbędzie się 17 kwietnia w Sycowie, teren targowiska. W kalendarzu imprez na naszej stronce sqad.pl są terminy kolejnych eliminacji. Tak sobie pomyslalem czy zamiast robic spot w Oleśnicy nie zrobić go w Sycowie i dopingować klubowiczy Tippo i moze Kilera i innych śmiałków. Kto jest za reka w gore, kto by jechal druga reka w gore ?

No to ja od razu rączka do góry ale tylko jedna, bo w mojej klasie to każde CC/SC będzie szybsze No i felek szkoda na te wertepy na targowisku

17 mam znów cholerne egzaminy i nie dam rady urwać się tak wcześnie ale może tak koło 12-13 bym się zjawił tylko nie wiadomo czy pozwolą mi wystartować.

Co do kjs w maju to kto chce pokibicować to czemu nie, ja będę na pewno startować

ps. Przez tydzień ostro walczyłem z przygotowaniem autka na zawody, miedzy innymi zrobiłem koło zam., przerobiłem rozrząd, wydech oj głośno , do szczęścia brakuje sportowy wałek ale nie mam kasy . Z autka nic już więcej nie wycisnę ale muszę się przyuczyć tym jeździć bo całkiem inaczej się jeździ. Auto jest zrobione to teraz zależy wszystko ode mnie czy tradycyjnie czegoś znów nie spier...... ale nie dam się tak łatwo gumisią

rano jade do skarbka :> o korej ten kjs jest w sycowie moze bym podjechal i moze rodzinke zobaczyl :>

Kjs zaczyna się o 10:30 a trwać będzie pewnie jak ostatnio gdzieś tak do 14:30

Ps. jak byście wracali z Sycowa po 15 to podjedzcie po drodze do Oleśnicy morze parę osób będzie

A ja mam dylemat - zostać u nas czy jechać do Skarbimierza...

a to nie dam rady przyjechac :/

Dostalem masage od Tippo
"w dzisiejszej imprezie tradycyjnie (jak na razie) zdobylem III miejsce w
klasie do 1150cm. Przegralem z dwoma panami ktorzy jechali na "seju"
przystosowaym do kjs'Ăłw. Tak wiec jak na mĂłj cywilny bolid, bylo dobrze. W
klasie powyzej 1600cm I miejsce zajal masz olesnicki kolega "Junior" pojawiajacy
sie na spotach, jezdzacy czarna IBIZA (...)"

Gratuluję. Jeszcze dwie fotki od Tippo

No to pogratulować. Oglądałem pierwsze przejazdy ale nie mogłem zostać do końca. Widzę, że Tippo poważnie zaczął zbierać punkty

super Tippo tak trzymać ale miałeś sienie dać tym s cieniasą

Junior też nieźle tą Ibizką wymiatał, gratulacje

no to powoli SQAD i znajomi zaczynamy wykopywać radujących gospodarzy, jeszcze przydało by sie kogoś w klasie powyżej 1600 kto się podejmie

ps szkoda że nie mogłem być