Kupie akumulator.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
J.w sprawny tak do 46 Ah. Jak ktos ma cos ciekawego niech da znac...

czuczu podjedz pod dom kultury do craft car.
tam wszytko jest tanie.
swiece kupilem za 18 zł
(cena katalogowa 20)

Fajnei akumulator 140 zł szukam uzywki
a swiecek upuje po 4 -6 zł

Nie kupuj używki, jedź na Niezłomnych do MAGI i tam kupisz dużo taniej oczywiście z gwarancją. Kiedyś jak miałem ładzianke to zakupiłem do niej aku EXIDE, polecam te akumulatory, mój jeździ już w trzecim aucie.

Wystrzegaj się natomiast aku firmy Auto Part itp.

Remek potrzebuje akumulatgor góra na rok ...
Wsadzam wiekszy silnik i aku wtedy poleci wiekszy sporo narazie brak kasy - mam pozyczony od mara i nie mam kasy na nówke.
Musze ejszcze oddac kase kumplowi za pewien sprzet...

auto craft bleeeeeeee polecam jak cos autoexpress w stw i w rozmadowie tam sa tanie czesci , jesli nie ma to na drugi przychodza albo jeszcze w ten sam dzien.Nawet postawili auta na zlocie pod centrum jako reklamy i dali troszku kasy a tamci niech siedza i gnija;pPodobno mamy tam zniszki...a akumulatory autopart nie sa w cale takie zle,wsumie problemy sa troche z gwarancjami.czu u mnie kupuje ;p po cenie zniszkowej jak cos to polecam sie na przyszlosc klubowiczom

Łok dostane kase i jade kupic oddam markowi jego bo tak lipa na cudzym...

a ja sie pochwale ze mam akumulator od ksiendza
ale cos sie srodkowa zakretka zrypala bo niby ma ona zmieniac kolory a ...

JA tez mam akumulator od ksiendza. i jakos specjalnie nie ejstem z niego zadowolony bo w zimie cos słabo krecił zreszta teraz tez. Jest to bezobsługowy akumulator ale moze trafiłem na jakis zły egzemplarz czy cus zreszta starszy kupował go to w sumie wszytsko jest mozliwie