[124] Łada w wersji Orginalnej :P - fotki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Takie cudo stoi niedaleko mnie i "moze byc" do sprzedania.

bardzo ładny fiacik

koło mnie też taki stał(biały) tylko że w dużo gorszym stanie i pewnego dnia zniknął ciekawe co sie z nim stało , ciekawe jak to bedzie cenił właściciel

Fajna sprawa bo pewnie blachy mozna dostac i nowe czesci za mala kase.

u mnie stoi taka tylko ze ruski odpowiednik (Łada 2101)

Ładnie zachowany . Bierz go Carv !!
Ciekawe tylko za ile będzię do pchnięcia ....
Ja tam czekam na jakieś ładne 128 Coupe....
Pozdro. Piotrek.

a za ile to cudo by poszło?

Mi się podoba . Bardzo fajny ma znaczek.

Bardzo fajne auta -i Fiat i Łada. Kupiłbym takie auto jak byłaby okazja.

No, Fiacik fajny. Może się mylę ale chyba ma nieoryginalne lampy tylne (wyglądają na pochodzące z Łady 2103 - ale może w części 124 też takie były) i na pewno nieoryginalne kierunki boczne. Co do blach problemu nie ma. Jak co to moge dać namiary gdzie mozna kupic oryginalne nowe przednie błotniki do 2101 - czyli pasujące i do 124

a kierunki przednie wyglądają na oryginalne ??

u mnie w miascie stoi taki tylko ze biały i na dodatek kombi i ciagle jest w ekspoatacji blachy całkiem zdrowe jedynie na kalpie z tyły lekkie ognisko korozji.

Cytat:
2005-04-19 18:34:07, dave-rallymaniak pisze:
a kierunki przednie wyglądają na oryginalne ??

Nie pamiętam jakie miał Fiat 124, w każdym razie Łada 2101 miała inne - te na zdjęciach wyglądają identycznie jak w Ładzie 2103/2106

tylne lampki ma z lady i przednie migacze tez, oryginalnie 124 mial pozycyjny i migacz z przodu w jednej zarowce w jednej malej prostokatnej lampce tak nietypowo i przedewsystkim od ktoregostam roku nielegalnie na publicznych drogach.... dlatego ktos dostosowal go pewnie do wymogow ruchu w kraju bo by mial problem na przegladzie, dino tez ma tak polaczone pozycje z migaczem